• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Eetkamer de Oude Schut in Weert

Eetkamer de Oude Schut in Weert

door Francine op 05/10/2025 in Blog

Eetkamer de Oude Schut in Weert biedt een gezellige ervaring in een historisch pand. Chef Gideon en Ryan presenteren een seizoensgebonden viergangenmenu met lokale producten. De gerechten, waaronder ribeye en surf&turf, zijn van hoge kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Een aanrader voor wie in de buurt is.

Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen

door Francine op 04/04/2025 in Hoofdgerechten, Mijn week

In week 13.19 van de vlog “Heerlijke Happen” was er veel te beleven, van het deelnemen aan een bakwedstrijd met Robèrt van Beckhoven tot het vieren van verjaardagen en het vangen van de eerste Oosterschelde kreeft. Komende week gaat de focus liggen op het vinden van balans tussen werk en nieuwe recepten.

Ossobuco op Geheel Eigen Wijze – Italiaans Stoofgerecht

door Francine op 03/04/2025 in Hoofdgerechten

De auteur deelt zijn liefde voor het aanpassen van recepten, met een focus op een unieke bereiding van ossobuco. Na het zelf zagen van kalfsschenkels, worden deze gebakken met groenten, wijn en bouillon voor een heerlijke, zelfgemaakte maaltijd. Het gerecht wordt aanbevolen met een glaasje Chianti voor de beste smaakervaring.

Argentijnse Garnalenspies met Linguine – Snel en Makkelijk Hoofdgerecht

door Francine op 01/04/2025 in Hoofdgerechten

In dit artikel wordt beschreven hoe een visbox uit Urk zorgt voor gemak in de keuken, met gemarineerde garnalen voor snelle maaltijdbereiding. Het recept voor Argentijnse garnalenspies met linguine wordt gevolgd, waarin garnalen worden gegrild en geserveerd met op smaak gebrachte pasta, binnen 20 minuten klaar.

Workshop van kop tot staart

Workshop van kop tot staart op de Crole hoeve

door Francine op 31/03/2025 in Blog

De blog beschrijft een workshop van “kop tot staart” op de Crole Hoeve met boer Leon Moonen, waar deelnemers leren over de herkomst en uitbenen van vlees, specifiek van Schotse Hooglanders. Slager Johan demonstreert de technieken, terwijl koks tevens gerechten bereiden. Het biedt een leerzame ervaring over vlees en bereiding.

Appeltaart bakken in het hol van de leeuw

Appeltaart bakken in het hol van de leeuw

door Francine op 29/03/2025 in Blog

De auteur neemt deel aan een bakwedstrijd in de bakkerij van Robèrt van Beckhoven, samen met andere bloggers en hun moeders of kinderen. Ze bakken taarten met Marlène-appels, genieten van een gezellige middag en ontvangen waardevolle tips van Robèrt. De wedstrijd culminerend in een beoordeling, waar Louisa de hoofdprijs wint.

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 158 Pagina 159 Pagina 160 … Pagina 248

Categorieën

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT