Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

WOW… ja in hoofdletters ja want wat een topweek heb ik achter de rug zeg! Heel wat kilometertjes op de teller maar ze waren het meer dan waard. Van taartjes bakken in het hol van de leeuw tot het vangen van de rode koning uit de Oosterschelde. Maar ook het vieren van de verjaardag van mijn man. Kijk snel mee in de week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen

De week begon heel goed en vroeg vooral. Vroeg omdat Jools haar haar in van die mooie vlechten ingevlochten wilde hebben. En als ik iets niet kan dan is het dat wel… Vele youtube filmpjes verder lukt het me nog steeds niet. Dus zo zaten we om acht uur ’s ochtends al bij de kapper. En dat alles omdat we in de middag samen naar Oisterwijk reden. Ik was uitgenodigd om deel te nemen aan een bakwedstrijd bij Robèrt van Beckhoven van Heel Holland Bakt. Hoe dat verliep lees je hier in deze blog!

Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen
Op de foto met Robèrt, rode koontjes van de zenuwen.

Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen

Ook zo gek op kreeft?

Ook in Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen wederom een “on the road again” en deze keer bracht het mij in Zeeland. Ik reed naar de haven van Zierikee om daar aanwezig te zijn bij de vangst van de aller eerste Oosterschelde kreeft. Een heerlijke middag want we kregen flink wat lekkere hapjes en als klapstuk natuurlijk de kreeft! Hoe deze dag precies is verlopen beschreef ik in dit leuke blogje met nog veel meer mooie foto’s van die dag.

Taart, taart, taart….

En toen kwam het weekend…. zaterdag eerst de verjaardag van een vriendinnetje van Jools en vervolgens op zondag de verjaardag van mijn man! Jullie zullen begrijpen er zijn méér dan genoeg calorieën gegeten en zal deze aankomende week in het teken van balans staan….

Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen taart
Prachtige gebakjes van patisserie De Rouw uit Vught.
Wat kwam er allemaal online?

De blogs heb ik op één na allemaal uitgeschreven en de linkjes treffen jullie hierboven aan. De blog over mijn bezoekje aan “de Oude Schut” in Weert ga ik nog plaatsen deze aankomende week.

Verwacht voor week 14.19

Wellicht hebben jullie het ergens al voorbij zien komen, maar ik ga naast het werk voor Heerlijke Happen ook aan het werk bij de marketing afdeling van de Keuken Kampioen. Hier zullen dus wat uurtjes werk in gaan zitten. Ik moet nog even een ritme gaan krijgen tussen deze twee werkzaamheden. Het posten hier zal gewoon doorgaan overigens. Komende week komen er weer genoeg recepten online. Tot volgende week!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen

Start » Recepten » Hoofdgerechten » Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen

9 gedachten over “Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 10.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: De rode koning uit de Oosterschelde - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Appeltaart bakken in het hol van de leeuw - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Mijn favoriete BBQ recepten voor deze zomer - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Kreeft met kruidenboter van de BBQ - Heerlijke Happen

  6. Pingback: Italiaanse castagnaccio taart van kastanjemeel - Heerlijke Happen

  7. Pingback: Zeevruchten bouillabaisse met kreeft - Heerlijke Happen

  8. Pingback: Gevulde donut chocolade taart - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *