• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen

door Francine op 17/03/2025 in Hoofdgerechten, Mijn week

In week 11.19, het was een festijn vol leuke feestjes en smakelijke hapjes. De vlog belicht feestmenu’s, omvat opnames met chef Danny Jansen en weerspiegelt de vreugde van het samenzijn. De auteur beschrijft zijn culinaire ervaringen en deelt meerdere recepten, met vooruitzichten op een drukke week 12.19.

Wit goud in een krokant jasje met mozzarella

door Francine op 18/03/2025 in Hoofdgerechten

Het aspergeseizoen is begonnen, en ik deel mijn favoriete recept voor een gerecht met asperges in een krokant filodeegjasje. Het is eenvoudig te maken met weinig ingrediënten. De combinatie van gestoomde asperges, spekjes, mozzarella en een eiermengsel zorgt voor een heerlijk resultaat dat je absoluut moet proberen.

Libanees Brood Recept: Pikante Kip met Avocadodip

door Francine op 10/06/2025 in Hoofdgerechten

Dit Libanees brood met pikante kip is een kleurrijk en smaakvol fusiongerecht, vol kruiden zoals komijn en koriander. Eenvoudig te maken, met een instant “wow” effect. Gecombineerd met een avocadodip en geroosterde paprika, biedt het een feestelijke maaltijd. Geniet van de verfijnde smaken van de Libanese keuken.

St Patricksday shamrock pastry

St Patricksday shamrock pastry

door Francine op 16/03/2025 in Hapjes

Ierland viert op 17 maart St. Patrick’s Day, een unieke feestdag wereldwijd met parades en verlichting van gebouwen. Ter gelegenheid hiervan wordt een recept voor shamrock pastry gedeeld, gemaakt van gehakt en bladerdeeg, perfect om te genieten tijdens festiviteiten. Het bevat kruiden en wordt goudbruin gebakken voor een heerlijke snack.

Chef aan huis: Chef Danny Jansen

Chef aan huis: Chef Danny Jansen

door Francine op 02/10/2025 in Blog

Al een tijdje had ik een idee voor een leuk nieuw concept. Hoe leuk zou het zijn om een chef bij mij thuis uit te nodigen, en dat deze dan… [Verder lezen]

Week 10 weekvlog Heerlijke Happen

Week 10.19 weekvlog Heerlijke Happen

door Francine op 02/10/2025 in Mijn week

Hadden we twee weken geleden nog een lekker zonnetje, zaten we op het terras en leek het voorjaar… Nu waai ik nog net niet van de dijk hier en hebben… [Verder lezen]

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 160 Pagina 161 Pagina 162 … Pagina 248

Categorieën

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT