Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen

Feestjes en heerlijke hapjes zo kun je afgelopen week wel omschrijven! Ik verplaatste me van het ene adres naar het andere en onderweg hapte ik er dus lekker op los. Niet geheel goed voor de lijn maar vooruit het is n├│g geen zomer… Ook was het komische duo Lankamp-Jansen weer lekker in de weer in een filiaal van de Keuken Kampioen. Kijk snel de week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen om te zien wat voor opnames we gemaakt hebben.

Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen

Het lijkt wel of iedereen in onze vriendenkring 50 wordt dit jaar…. De zomer van ’69 was een vruchtbaar jaar zullen we maar zeggen. Wij hadden dus links en rechts een aantal feestjes. En ik moet zeggen op beide feestjes heb ik uitzonderlijk goed gegeten. Daar valt vaak wel wat over te zeggen over de catering maar in dit geval: chapeau aan beide gastheren/dames!

Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen
Tijdens het feestje kwam de ene na de andere heerlijke plank voorbij!

Filmopnames

Het Keuken Kampioen filiaal in Kaatsheuvel werd feestelijk heropend en niemand minder dan Chef Danny Jansen van 24Kitchen was daar om de boel een beetje op te luisteren. En natuurlijk maakte hij ook nog even wat heerlijke hapjes en hadden we dikke lol voor en achter de camera. In deze weekvlog krijgen jullie alvast een voorproefje.

Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen
Het olijke duo Lankamp-Jansen voor al uw feesten en partijen…. ­čśë

Wat kwam er allemaal online?

Verwacht voor week 12.19

Aankomende week is weer een drukke week zoals in Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen, veel koken maar ook een bezoekje aan St Oedenrode staat weer op het menu. Tot volgende week!


1 gedachte over “Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 49 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.