Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Feestjes en heerlijke hapjes zo kun je afgelopen week wel omschrijven! Ik verplaatste me van het ene adres naar het andere en onderweg hapte ik er dus lekker op los. Niet geheel goed voor de lijn maar vooruit het is nóg geen zomer… Ook was het komische duo Lankamp-Jansen weer lekker in de weer in een filiaal van de Keuken Kampioen. Kijk snel de week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen om te zien wat voor opnames we gemaakt hebben.

Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen

Het is net alsof al onze vrienden dit jaar 50 jaar oud worden… De zomer van ’69 was blijkbaar een goed jaar voor de liefde. Wij waren dus uitgenodigd voor een paar feestjes. En ik moet eerlijk zeggen dat ik op beide feestjes heel lekker heb gegeten. Dat is niet altijd het geval met de catering, maar in dit geval: complimenten aan beide gastheren/dames!

Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen
Tijdens het feestje kwam de ene na de andere heerlijke plank voorbij!

Filmopnames

Het filiaal van Keuken Kampioen in Kaatsheuvel ging weer open na een verbouwing en daar was een speciale gast aanwezig om het feest compleet te maken. Het was Chef Danny Jansen van 24Kitchen die daar kwam om de mensen te vermaken met zijn kookkunsten. Hij maakte ook nog wat lekkere hapjes klaar en we hadden veel plezier voor en achter de camera. In deze weekvlog laat ik jullie alvast een stukje zien.

Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen
Het olijke duo Lankamp-Jansen voor al uw feesten en partijen…. 😉

Wat kwam er allemaal online?

Verwacht voor week 12.19

Aankomende week is weer een drukke week zoals in Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen, veel koken maar ook een bezoekje aan St Oedenrode staat weer op het menu. Tot volgende week!

Start » Recepten » Hoofdgerechten » Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen

1 gedachte over “Week 11.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 49 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *