Week 10 weekvlog Heerlijke Happen

Week 10.19 weekvlog Heerlijke Happen

Hadden we twee weken geleden nog een lekker zonnetje, zaten we op het terras en leek het voorjaar… Nu waai ik nog net niet van de dijk hier en hebben we elke dag regen. Niets zo veranderlijk als het weer zullen we maar zeggen. Afgelopen week was een combinatie van thuis veel koken en weer een bezoekje aan de hoofdstad. Kijk mee in de week 10.19 weekvlog Heerlijke Happen voor een uniek kijkje in de keuken van het Amstel Hotel.

Week 10.19 weekvlog Heerlijke Happen

De week begon dus nogal stormachtig met flink veel wind en regen. Ik had het druk met thuis koken en nieuwe recepten uitschrijven. Vast al eens eerder besproken met jullie in een vlog of opgeschreven in een blog, maar daar gaat dus behoorlijk veel tijd inzitten. Het bewerken van de foto’s, het maken van de foto’s, het bedenken en koken van de recepten. Alles bij elkaar heb ik er een behoorlijke dagtaak aan.

week 10.19 weekvlog heerlijke happen
Er gaat heel wat tijd zitten in het koken en bereiden van al die recepten.

Het leuke aan het zijn van een foodblogger is wel dat ik overal en nergens terecht kom. En zo was ik deze week op een hele bijzondere plek. De keuken van het Amstel Hotel! Hier kregen we een kijkje in de keuken van Chef Rogér Rassin. Op uitnodiging van de ambassadeur van Ierland ging ik samen met Luuk op stap en aten we een aantal heerlijke gerechtjes. Over deze dag komt nog een aparte blog natuurlijk!

week 10.19 weekvlog heerlijke happen
Één van de gerechtjes van chef Rogér Rassin van het Amstel Hotel.

Dit kwam er allemaal online

Verwacht voor week 11.19

Aankomende week hebben we veel feestjes! Allemaal mensen die jarig zijn en leuke feestjes geven. Super gezellig natuurlijk. Maar ook een tof bezoekje aan de showroom in Kaatsheuvel met een zeer bekende chef! Genoeg om weer te kijken voor jullie dus, tot volgende week!


2 gedachten over “Week 10.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Citytrip Wenen in anderhalve dag - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Valentijn bietjesrisotto met feta en munt - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *