Een receptje wat zowel voor de lunch als voor het diner is te gebruiken deze gekleurde rijstwrap met gehakt. Wraps zijn gewoon ideaal om snel iets heel lekkers op tafel… [Verder lezen]
Eigenlijk is dit een recept wat uit een samenvoeging bestaat van twee verschillende recepten. Maar bij elkaar smaakt deze kip uit de oven met knoflookpasta ook heel erg lekker! De… [Verder lezen]
Je bent nooit te oud om te leren, deze quote was zeker van toepassing tijdens de perslunch van het Nederlands Visbureau. Ik kreeg een leuke uitnodiging om naar Pluijm’s kookwereld… [Verder lezen]
Ben jij gek op vis? Ik persoonlijk niet enorm, waarom precies kan ik ook niet uitleggen want als ik je vertel welke vis ik allemaal eet zul je denken waar… [Verder lezen]
Het was werkelijk bijna onbegrijpelijk. Ik, als enorme mosterd-liefhebber, had tot voor kort geen recept voor mosterdsoep op mijn website staan. Maar met de toevoeging van deze heerlijke Venkelsoep met… [Verder lezen]
Wanneer je je restaurant ” De Helden van Kien” noemt dan schept dat natuurlijk wel een verwachting. En of ze aan deze verwachting voldeden? Deze keer bracht het mij naar… [Verder lezen]