Een kleurrijke macaronisalade boordevol gerookte kip en verse groenten, gemengd in een romige dressing
Huh zal je wel denken?! Week 53 weekvlog Heerlijke Happen! Er zitten maar 52 weken in het jaar en dat klopt. Maar omdat ik altijd de week start op woensdag… [Verder lezen]
Zoals jullie in de blog hebben kunnen lezen volgde ik een masterclass stoofvlees maken. Nou is voor de mensen die mij goed kennen het geen geheim dat ik van slowfood… [Verder lezen]
Dit recept schreef ik uit op de laatste dag van het jaar 2018. Omdat er de hele avond lekker geborreld, gehapt en gesnackt gaat worden is het wel fijn om… [Verder lezen]
Hoe moeilijk ze soms ook kan zijn met eten het blijft een nieuwsgierig kind die van mij. En zo wil ze gelukkig steeds meer proberen en roept ze niet gelijk… [Verder lezen]
Learn from the best toch? Jennifer van ByJen leerde me de lekkerste Surinaamse bami te maken.