week 53 weekvlog heerlijke happen

Week 53 weekvlog Heerlijke Happen

Huh zal je wel denken?! Week 53 weekvlog Heerlijke Happen! Er zitten maar 52 weken in het jaar en dat klopt. Maar omdat ik altijd de week start op woensdag loopt de weekvlog dus altijd in twee weken. Volgende week dus gewoon week 1. Nieuwsgierig naar wat ik allemaal heb gedaan in de laatste week van het jaar? Kijk dan weer mee in deze weekvlog!

Week 53 weekvlog Heerlijke Happen

Einde van het jaar, deze stond in het teken van familie. Mijn schoonmoeder kwam een aantal dagen bij ons logeren. Ook om hier oud&nieuw te vieren zodat ze niet helemaal alleen in haar appartementje hoefde te zitten. Mijn zwager en zijn familie kwamen ook bij ons op de avond zelf, dus drukke bedoening bij ons thuis!

week 53 weekvlog Heerlijke Happen
Jools is klaar voor de Nieuwjaarsduik!

Nieuwjaarsduik

Elk jaar organiseren ze hier in het dorp een Nieuwjaarsduik en Jools wilde hem dit jaar wel graag een keer doen. Zo gezegd zo gedaan, wij zijn lekker naar het strandje hier in Andel gegaan. Elk jaar lijkt het wel wat drukker te worden want er waren heel wat nieuwjaars-duikers op de been. Jools heeft even een flinke plons gemaakt. En omdat ze zo stoer is geweest mag ze ook met haar foto op de week 53 weekvlog-post prijken!

Dit kwam er onder andere online:

De Surinaamse bami van Jen

De heerlijke gehaktballen van Jools

week 53 weekvlog heerlijke happen
Pastinaak wortelsoep met pesto.

Verwacht voor week 1:

Omdat de weken dus geplitst zijn bij mij krijgen we volgende week de vlog van week 1. Deze week nog even vakantie. Ik ga eindelijk mijn Foodie-friend in België bezoeken, en volgende week begint school weer. Voor mijn smoothies heb ik op Instagram een eigen account gemaakt deze vind je onder : @smoothbyheerlijkehappen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.