• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten

Knolselderijsoep met gamba en zeekraal

door Francine op 02/10/2025 in Hoofdgerechten, Lunchgerechten, Soep, Voorgerechten

Dit soepje is niet helemaal mijn recept. Sterker nog: eigenlijk helemaal niet! Máár het is wel in mijn keuken en in mijn pannen bereid. En daarom kan hij ècht niet… [Verder lezen]

Konijnenbout uit de römertopf

Konijnenbout uit de römertopf met cranberry’s

door Francine op 02/10/2025 in Hoofdgerechten, Kerst

Geen kerst is compleet zonder een stukje konijn. Ja Joepie wist het allemaal mooi te bezingen in zijn eigen klassieker “Flappie”. En hoewel het dus ook hele lieve schattige en… [Verder lezen]

huisgemaakte kalfsjus

Huisgemaakte kalfsjus van kalfsschenkel

door Francine op 02/10/2025 in De basis, Kerst

Voor mijn stoof die ik wilde maken schreef het recept voor: “400 ml kalfsjus”. Dit recept was van de stoof die wij geproefd hebben tijdens de masterclass die ik pasgeleden… [Verder lezen]

week 52 weekvlog heerlijke happen

Witlof tarte tatin met cranberry’s

door Francine op 02/10/2025 in Hoofdgerechten, Vegetarisch

Deze keer werd ik een beetje verliefd op mijn tarte tatin! Nog vóórdat ik er een stuk vanaf had gesneden of überhaupt een hap van had genomen wìst ik :… [Verder lezen]

Reeën biefstuk met bloemkoolpuree

door Francine op 02/10/2025 in Hoofdgerechten, Kerst

Het hoofdgerecht. Een stukje wild leent zich natuurlijk erg goed om te gebruiken voor het hoofdgerecht van het kerstdiner.  Ik maakte een reeën biefstuk met bloemkoolpuree. En eigenlijk doe ik… [Verder lezen]

Week 51 weekvlog Heerlijke Happen

Week 51 weekvlog Heerlijke Happen

door Francine op 02/10/2025 in Mijn week

Jullie hebben via Insta al een lekker kijkje “behind the scenes” gekregen, maar nu ook in de week 51 weekvlog Heerlijke Happen bewegend beeld! Wat een organisatie zo’n groot event… [Verder lezen]

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 172 Pagina 173 Pagina 174 … Pagina 248

Categorieën

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT