Week 51 weekvlog Heerlijke Happen

Week 51 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Jullie hebben via Insta al een lekker kijkje “behind the scenes” gekregen, maar nu ook in de week 51 weekvlog Heerlijke Happen bewegend beeld! Wat een organisatie zo’n groot event en ik vond het zó leuk. Dit is dus iets wat we zeker vaker gaan doen. Kijk mee wat ik nog meer deed deze week want stilstaan… dat is niet echt mijn stijl. 

Week 51 weekvlog Heerlijke Happen

We begonnen de week 51 weekvlog Heerlijke Happen in Amsterdam. Daar lijk ik onderhand een abbo’tje op te hebben… Maar wel voor allemaal leuke dingen. Ik sprong weer in de auto en reed naar hartje Amsterdam naar Keizer Culinair. Daar had ik een leuke workshop van Hertog Ijs. We gingen met een flink aantal bloggers aan de slag met een heerlijke ijstaart. Als kers op de taart kregen we een workshop foodfotografie. Daarna liep ik even naar Luuk die hier deeltijd woont en deed gezellig een theetje. 

Week 51 weekvlog Heerlijke Happen
De workshop bij Hertog Ijs, ik zeg geslaagd!

Foodbloggers fotoshoot event

En toen was het eindelijk zaterdag de 15e! Ik werd wakker met een kop vol snot, koppijn en een keel waardoor ik als een zeehond klonk maar het was mijn moment om te shinen! Dus hopla paracetamol erin en gáán. Er kwamen ruim 40 foodbloggers naar de Keuken Kampioen in Utrecht. Zij werden allemaal door Ewouter op de foto gezet. En wat een held is dat zeg, keihard doorwerken om van iedereen het perfecte plaatje te schieten. Nu alleen nog wachten op de eindresultaten. 

Week 51 weekvlog Heerlijke Happen
Ik ging natuurlijk zelf ook nog even op de foto

De dag zelf liep op rolletjes, we hadden alles goed voorbereid en ik had zelfs hulp van mijn vriendin Dominique die als gastvrouw iedereen van hapjes en drankjes heeft voorzien. Allemaal kapot aan het einde van de dag maar wat een geslaagd event was dit zeg! 

Wat kwam er allemaal online? 

  • En een soepje verstopt onder een krokant korstje
Week 51 weekvlog Heerlijke Happen
Nu online het recept voor deze klassieker

Verwacht voor week 52 

Kerst is in aantocht! Ik post deze hele week al heerlijke gerechtjes en blijf dat doen tot aan de kerst. Natuurlijk gaan we dat zelf ook lekker vieren. Dineren met vrienden, lekker genieten met familie. Even geen events of rennen en racen door het land… 

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 51 weekvlog Heerlijke Happen

2 gedachten over “Week 51 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Francine kookt bij Keuken Kampioen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Francine bij: Keuken Kampioen Pompoensoep - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *