Een heerlijk bijgerecht voor bij het kerstdiner. Dit gerechtje valt of staat met de keuze voor je producten. En hier kan ik je aanraden om alleen maar voor heel vers… [Verder lezen]
De tweede gang. Ik koos ervoor om voor de tweede gang een geroosterde tomatensoep en croute te serveren. Eigenlijk is het een geroosterde tomaten-paprika-knoflook-room soepje. “En croute” betekent simpelweg gebakken… [Verder lezen]
Het kerstmenu, voor vele een moment van heel veel stress. Wat moet je kopen? Wat moet je maken? Dit jaar ging ik redelijk vroeg aan de slag met het Kerstmenu… [Verder lezen]
Er zijn een aantal klassiekers die gewoon niet kunnen ontbreken met de kerst. Lekker genieten met de familie aan tafel en samen smullen van heerlijke gerechten. Ik ben de uitdaging… [Verder lezen]
Organisatie-talent… Blijkt dat ik dat best bezit deze eigenschap. Natuurlijk zijn er nog genoeg dingen die ik kan leren maar de eerste kookworkshop is gegeven en wat gezellig was dat… [Verder lezen]
Op de uitnodiging om een masterclass van voorvoet tot stooflap te volgen kon ik natuurlijk geen nee zeggen! Zoals jullie weten ben ik gek op stoofpotjes en staat hier bijna… [Verder lezen]