week 50 weekvlog heerlijke happen

Week 50 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Organisatie-talent… Blijkt dat ik dat best bezit deze eigenschap. Natuurlijk zijn er nog genoeg dingen die ik kan leren maar de eerste kookworkshop is gegeven en wat gezellig was dat zeg! Kijk mee in de week 50 weekvlog Heerlijke Happen om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen! 

Week 50 weekvlog Heerlijke Happen

Week 50 begon natuurlijk op woensdag, en deze keer waren we in Rijssen bij mijn schoonmoeder. Samen vierden we Sinterklaas met twee zakken vol met leuke en lekkere cadeautjes. Speelgoed voor Jools en voor ons lekkere flesjes wijn en chocolade letters. 

Regelen, regelen….

Nu had ik het op me genomen om niet 1 maar 2 events te organiseren. Deze week was het zover: Surinaamse bami koken onder leiding van Jen. Een heerlijke Surinaamse dame die ons eens even de fijne kneepjes van het vak ging leren. Om zo’n event te plannen moet je natuurlijk aan allerlei dingen denken en ik heb zeker wat puntjes geleerd die ik de volgende keer beter moet checken.

Zo bleken er te weinig grote wokpannen te zijn en geen scherpe messen. Vrij essentieel maar gelukkig waren daar de andere foodies to the rescue! 

Het event 

Week 50 weekvlog Heerlijke Happen
Alle foodbloggers bij elkaar

De workshop was een groot succes! We hebben heerlijk gekookt en gegeten. Samen met Chantal van de marketing van Keuken Kampioen hebben we besloten dat we dit zeker vaker gaan doen door het hele land. Dat is het voordeel met zoveel verschillende winkels in het land! 

Wat kwam er allemaal online? 

Week 50 weekvlog Heerlijke Happen
Het voorgerecht met pompoen 

Verwacht voor week 51

Week 51 staat in het teken van de laatste dingen regelen voor het Foodbloggers fotoshoot event wat ik organiseer in Utrecht. Er komen 50 foodbloggers langs om allemaal door een professionele fotograaf op de foto gezet te gaan worden. Drukke week dus nog voor de boeg, maar ik heb er heel veel zin! 

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 50 weekvlog Heerlijke Happen

1 gedachte over “Week 50 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 37 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *