Daar is hij dan, erwtjes stamp met ballen! En deze keer gebruikte ik niet één diepvrieszak maar drie verschillende. De velderwtjes, de tuinerwtjes en de tuinboontjes. Omdat ik het zonde… [Verder lezen]
Week 46 weekvlog Heerlijke Happen Week 46 alweer! Sinds ik deze weekvlogs maak heb ik elke week een leuk overzicht van wat ik allemaal doe. En ook geef ik jullie… [Verder lezen]
Na een bezoek aan de sauna had de auteur geen zin in fastfood en besloot een maaltijd te maken met aanwezige restjes. Dit leidde tot de creatie van “de onverwachte kip wrap.” De wrap wordt bereid met een vulling van ui, mais, kipshoarma, guacamole en rucola, en is een smakelijke oplossing voor het opmaken van restjes.
Restaurant review van Kimchi Boulevard “Beleef een culinaire reis door de Koreaanse keuken”. Een veelbelovende titel van de deal die ik mocht proberen voor Social Deal. En met een korting… [Verder lezen]
Debbie van Debsbakery organiseerde een gezellige meetup voor 14 vrouwelijke foodbloggers, met de focus op geitenkaas. De dag begon op de boerderij van geitenboer Jasper, waar ze geitjes knuffelden en het melken zagen. Na een heerlijke maaltijd met gerechten bereid met Bettine-kazen, kregen deelnemers een goodie-bag mee.
Gekregen. Ik zet het altijd netjes erbij wanneer ik van een bedrijf iets krijg. Het kan zijn dat ik er daarna een recept mee maak maar dat hoeft niet altijd…. [Verder lezen]