Week 46 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Week 46 weekvlog Heerlijke Happen

Week 46 alweer! Sinds ik deze weekvlogs maak heb ik elke week een leuk overzicht van wat ik allemaal doe. En ook geef ik jullie een kijkje in mijn leven. Best openbaar allemaal eigenlijk maar tegelijk ook een leuke registratie van mijn leven. En natuurlijk bepaal ik zelf in deze vlogs wat ik allemaal wel en niet met jullie wil delen. Zou jij zo iets ook willen doen? Of vind je dat toch teveel inkijk in je leven? En zo stond ook mijn eerste krant interview in de ” MooiRooi” over ons bezoek aan de Crole Hoeve. Deze week had ik weer genoeg te doen dus kijk weer mee in de week 46 weekvlog  Heerlijke Happen.

Week 46

Week 46 weekvlog Heerlijke Happen

Ik startte de week met mijn himalya zoutsteen. Ik had twee hele mooie stukjes vlees die het wel verdienden om op een bijzondere wijze klaar gemaakt te worden. Hier postte ik al een foto van op Instagram en tot mijn verbazing bleken niet heel veel mensen deze steen te kennen. Vorig jaar kregen wij deze cadeau in een kerstpakket van AEG. Ik verwacht dus ook dat na mijn post hun verkoopcijfers ineens enorm zijn gestegen ­čśë

Balans

Wat voor mij een enorm ingewikkeld ding blijkt te zijn is balans. Ik ben zoveel bezig met koken en mijn blog dat ik ook graag lekker eet. Daarmee vergeet ik dan wel eens dat er ook balansdagen moeten zijn om ervoor te zorgen dat het allemaal niet te gek wordt. En die schieten er dus te vaak bij in. De weegschaal en ik zijn op het moment dus geen vriendjes en eerlijk gezegd ben ik ook niet echt vriendjes met mijzelf….. Komende tijd een echt speerpunt om aan te werken.

Proef draaien

Week 46 weekvlog Heerlijke Happen

Bij de Keuken Kampioen heb ik een unieke mogelijkheid gekregen om jullie een kijkje achter de schermen te geven. We zijn aan de slag gegaan met een aantal proefvlogs om te zien of we hier een leuke serie van kunnen gaan maken. Zo krijgen jullie en beter beeld wat er nou allemaal bij komt kijken bij het aanschaffen van een keuken. Aangezien het allemaal proef draaien is zal er later nog met een goede camera en geluid opnieuw gefilmd gaan worden. Hier gaan jullie dus later meer van zien.

Wat kwam er allemaal online in de week 46 weekvlog Heerlijke Happen?

  • De geiten-blog en wat ik daar allemaal beleefd heb.
  • Deze heerlijke pizza bloem die ik vervolgens met de producten uit de goodiebag maakte.
  • Maar ook deze restaurant review van Kimchi Boulevard!

Verwacht voor week 47

Week 46 weekvlog Heerlijke Happen

Voor week 47 staan er geen events op de rol maar wel krijgen we vrienden op visite. Voor hen ga ik een uitgebreid diner koken. Dit ga ik allemaal heel mooi op de foto zetten want het wordt een Kerstdiner! Hiervoor heb ik allemaal heerlijke recepten bedacht.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start ┬╗ Mijn week ┬╗ Week 46 weekvlog Heerlijke Happen

3 gedachten over “Week 46 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Fitmom fit people Franciska doet niet mee - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Dineren bij restaurant Voltaire in Utrecht - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Oranje boven Leve de pompoen soep - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *