Restaurant review van Kimchi Boulevard

Geschatte leestijd: 5 minuten

Restaurant review van Kimchi Boulevard

“Beleef een culinaire reis door de Koreaanse keuken”. Een veelbelovende titel van de deal die ik mocht proberen voor Social Deal. En met een korting van maar liefst 50% eet je nu dus voor maar 16.95 een heerlijk 5-gangen diner. Normaal gezien kies ik niet zo snel voor de Aziatische keuken en ik was dus ook aangenaam verrast door alle gerechtjes die we geproefd hebben. Wat we precies hebben geproefd lees je in deze restaurant review van Kimchi Boulevard. asian boulevard kimchi

Tilburg

Kimchi Boulevard ligt net buiten het centrum van Tilburg en is heel gemakkelijk te bereiken. Ook was parkeren voor de deur geen problemen konden we zo naar binnen stappen. De naam “boulevard” klopt wel want Kimchi boulevard is gevestigd aan een lange straat. Het hele pand heeft een mooi verlichte gevel die de verschillende onderdelen van het restaurant aangeeft. En van buitenaf kunnen we al zien dat het lekker druk is in het restaurant. Bij binnenkomst zijn er allemaal gezellige tafeltjes met bankjes waar je in kunt gaan zitten. Dit geeft een hele gezellige sfeer.

Restaurant review van Kimchi Boulevard

Koreaans 5-gangendiner

Zoals ik al zei eet ik niet zo heel vaak uit de Aziatische keuken dus deze deal was er eigenlijk één buiten mijn comfort zone. Maar omdat ik graag nieuwe dingen proef en andere keukens leer kennen heb ik me laten verrassen bij Kimchi boulevard.

Nadat we een tafeltje aangewezen kregen werd gelijk ons drankje opgenomen en werden we gevraagd of we bekend met het concept waren. Het meisje legde ons uit wat we allemaal konden verwachten en dat we ook lekker zelf aan de slag mochten. In alle tafeltjes zit namelijk een soort BBQ-Grill apparaatje verwerkt die je zelf gaat bedienen.

Gang 1

Restaurant review van Kimchi Boulevard

De eerste gang werd ons gelijk al gebracht en is een combinatie van verschillende bijgerechten. Zo kregen we spinazie met sesampitjes, pittige stukjes komkommer, verse atjar, en natuurlijk de Kimchi. Dit is een traditioneel gerecht uit de Koreaanse keuken. Het is gefermenteerde kool en groente. Deze zit vol met verschillende vitamines, vezels en calcium. Dat moest ik dus wel even proeven. En spicey is het zeker, zelfs iets te spicey naar mijn smaak!

Gang 2

Restaurant review van Kimchi Boulevard

De keuze voor de tweede gang is een keuze tussen lamsspiesjes of kipspiesjes met komijnzaad. We kiezen beide voor de lamsspiesjes. Deze zijn heerlijk gekruid en erg mals. Alle gerechtjes worden opgediend op leuke kleine schaaltjes of schoteltjes. Ook krijgen we er stalen stokjes bij om mee te eten. Dit vinden we beide heel goed, zo wordt er ook nog een beetje aan het milieu gedacht.

Gang 3

Restaurant review van Kimchi Boulevard

De derde gang is een soepje. Mijn tafelgenote koos de Koreaanse zalmsoep en ik de zoete tomatensoep. Beide soepjes zijn lekker op smaak en in de zalmsoep zitten heerlijke stukken zalm en veel groente. Deze soep is wel een stuk pittiger dan de klassieke soep die ikzelf heb gekozen.

Gang 4

Restaurant review van Kimchi Boulevard

Wanneer we toe zijn aan gang nummer 4 krijgen we uitleg over de grill aan onze tafel en kunnen we zelf bepalen hoe hoog of hoe laag we deze zetten. We krijgen een mandje met verse slablaadjes, een bakje met gebakken rijst en een plateau met verschillende soorten vlees. Ook zitten er gekruide gamba’s bij en verse groente. Beide soorten vlees zijn al lekker gemarineerd.

We gaan aan de slag, de slablaadjes gebruiken we om zelf een soort wrap te maken met alles wat we op de grill hebben gelegd. Het ruikt dan ook erg lekker aan tafel en overal om ons heen hoor je licht gesis van de grill afkomen. asian boulevard kimchi

Gang 5

Na al dit lekkere eten hebben we natuurlijk nog het dessert. We krijgen een bolletje ijs met een red velvet taartje en wat slagroom met aardbeiensaus. Ik bestel er nog een kopje thee bij. De Koreaanse thee wordt geserveerd in een schattig theekannetje met bijpassend kopje erbij en is voor ons dan ook de afsluiter van een geslaagde avond.

 

Restaurant review van Kimchi Boulevard

Deze restaurant review van Kichmi Boulevard is gemaakt in samenwerking met Social Deal

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Blog » restaurant review » Restaurant review van Kimchi Boulevard

asian boulevard kimchi

2 gedachten over “Restaurant review van Kimchi Boulevard”

  1. Pingback: Tilburgse Schrobbeler cheesecake - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Restaurant review van brasserie L'Orangerie - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *