Fruit in hartige gerechten verwerken vindt niet iedereen lekker. Maar in dit recept is het wel erg lekker! Op het moment zijn er volop kaki’s te koop in de supermarkt…. [Verder lezen]
Foodfotografie: Niet mijn allermooiste foto ooit van een receptje. Wél de lekkerste orzo risotto die je in tijden zult eten! Foodfotografie is voor een foodblogger natuurlijk heel belangrijk. Je wilt… [Verder lezen]
Daar is hij dan, erwtjes stamp met ballen! En deze keer gebruikte ik niet één diepvrieszak maar drie verschillende. De velderwtjes, de tuinerwtjes en de tuinboontjes. Omdat ik het zonde… [Verder lezen]
Na een bezoek aan de sauna had de auteur geen zin in fastfood en besloot een maaltijd te maken met aanwezige restjes. Dit leidde tot de creatie van “de onverwachte kip wrap.” De wrap wordt bereid met een vulling van ui, mais, kipshoarma, guacamole en rucola, en is een smakelijke oplossing voor het opmaken van restjes.
Restaurant review van Kimchi Boulevard “Beleef een culinaire reis door de Koreaanse keuken”. Een veelbelovende titel van de deal die ik mocht proberen voor Social Deal. En met een korting… [Verder lezen]
Debbie van Debsbakery organiseerde een gezellige meetup voor 14 vrouwelijke foodbloggers, met de focus op geitenkaas. De dag begon op de boerderij van geitenboer Jasper, waar ze geitjes knuffelden en het melken zagen. Na een heerlijke maaltijd met gerechten bereid met Bettine-kazen, kregen deelnemers een goodie-bag mee.