• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten

Speculaas crumble met appeltjes

door Francine op 02/10/2025 in Koek en taart, Nagerechten, Vegetarisch

Speculaas. Ik ben er gék op al zolang ik me kan herinneren. En dan vooral die lekkere dikke brosse plakken koek. Liefst een klein beetje verbrand aan de randjes… Goed,… [Verder lezen]

Halloweentoetje

Creepy eye Halloweentoetje met mascarpone

door Francine op 02/10/2025 in Nagerechten

Halloween. Veelal wordt er geroepen dat het een “echt” Amerikaans feestje is maar niets is minder waar. De oorsprong is terug te vinden bij de Kelten. In Amerika werd dit… [Verder lezen]

Halloween Jack O’lantern pie met cranberry saus

door Francine op 02/10/2025 in bijgerechten, Hoofdgerechten

We zitten vandaag allemaal lekker in de sfeer voor Halloween. Wij hebben pompoen-lantaarns gemaakt dit jaar en dat is toch wel hét symbool van Halloween geworden. Pompoenen in overvloed op… [Verder lezen]

Paddestoelenstoof met rundvlees

door Francine op 02/10/2025 in Hoofdgerechten

Kou in het land, gure dagen, regen en wind: dat vraagt om lekkere stoofpotten. Ik hoor vaak van mensen dat ze daar helemaal geen tijd voor hebben. En dat is… [Verder lezen]

Restaurant review van brasserie L'Orangerie

Restaurant review van brasserie L’Orangerie

door Francine op 02/10/2025 in restaurant review

“Een culinair 4-gangen keuzemenu en een amuse bij L’Orangerie”. Dat is de titel van de deal die ik mocht proberen voor Social Deal. En met een korting van maar liefst… [Verder lezen]

Filo taartrol met pompoen en verse dragon

door Francine op 02/10/2025 in Hoofdgerechten, Vegetarisch

Filodeeg. Ik heb er altijd “ruzie” mee. De velletjes breken te snel voordat ik klaar ben. Het ontdooien duurt me altijd veel te lang en zo kan ik nog wel… [Verder lezen]

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 178 Pagina 179 Pagina 180 … Pagina 245

Categorieën

Privacy & cookies: deze site gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Wil je meer weten, ook over hoe je cookies kunt beheren, kijk dan hier: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT