Halloween. Veelal wordt er geroepen dat het een “echt” Amerikaans feestje is maar niets is minder waar. De oorsprong is terug te vinden bij de Kelten. In Amerika werd dit… [Verder lezen]
We zitten vandaag allemaal lekker in de sfeer voor Halloween. Wij hebben pompoen-lantaarns gemaakt dit jaar en dat is toch wel hét symbool van Halloween geworden. Pompoenen in overvloed op… [Verder lezen]
Kou in het land, gure dagen, regen en wind: dat vraagt om lekkere stoofpotten. Ik hoor vaak van mensen dat ze daar helemaal geen tijd voor hebben. En dat is… [Verder lezen]
“Een culinair 4-gangen keuzemenu en een amuse bij L’Orangerie”. Dat is de titel van de deal die ik mocht proberen voor Social Deal. En met een korting van maar liefst… [Verder lezen]
Filodeeg. Ik heb er altijd “ruzie” mee. De velletjes breken te snel voordat ik klaar ben. Het ontdooien duurt me altijd veel te lang en zo kan ik nog wel… [Verder lezen]
🕒 Bereidingstijd: 30 minuten 👨🍳 Moeilijkheid: ★★☆☆☆ Deze groene kool stamp met paddestoelen is een verrassend herfstgerecht! Romige aardappelpuree met zachte groene kool, gecombineerd met een hartige paddestoelen-linzenmix in Provençaalse kruiden. Klaar in 30 min… [Verder lezen]