• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten

Griekse Saganaki Salade met Gebakken Feta

door Francine op 25/09/2025 in bijgerechten, Lunchgerechten, Vegetarisch

Een frisse Griekse salade met krokant gepaneerde en gebakken feta blokjes, geserveerd op verse groenten met olijven. Authentieke saganaki in 20 minuten.

Ricotta plaatcake met vruchtjes

Ricotta Plaatcake met Frambozen & Blauwe Bessen

door Francine op 24/09/2025 in Koek en taart, Vegetarisch

Een makkelijke, luchtige ricotta plaatcake vol met frambozen en blauwe bessen. Deze cake kan niet mislukken en is binnen 40 minuten klaar voor elke gelegenheid.

Ricotta Lasagne Rolletjes met Courgette & Persillade

door Francine op 17/09/2025 in Hoofdgerechten, Vegetarisch

Gevulde lasagnevellen met courgette, zongedroogde tomaat, champignon-ricotta mengsel en knapperige persillade. Een snelle ovenschotel in 25 min

Stoofpeertjes in Likeur met Steranijs & Kaneel

door Francine op 24/09/2025 in bijgerechten, Nagerechten, Vegetarisch

Elegante stoofpeertjes gestoofd in Liquorccini met steranijs, kaneel en jeneverbessen, afgewerkt met een rijke siroop. Een klassiek herfstdessert in 1 uur en 25 minuten.

Toast met Aubergine Mosterdspread & Bleu d’Auvergne

door Francine op 23/09/2025 in Hoofdgerechten, Vegetarisch

Smeuïge aubergine-mosterdspread met honing-rozemarijn Maille mosterd op dikgesneden brood, belegd met blauwe kaas, zoete druiven en krokante pijnboompitten. Makkelijk en feestelijk in 15 minuten

week 38 weekvlog heerlijke happen

Week 38 Vlog: Frankrijk Pakketje, Kookstudio Opening & Gastvrij Rotterdam

door Francine op 16/09/2025 in Mijn week

In week 38 ontvingen we een mysterieus pakket uit Frankrijk, openden we Heidy’s nieuwe kookstudio in Houten en proefden we de culinaire hoogtepunten op Gastvrij Rotterdam.

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 185 Pagina 186 Pagina 187 … Pagina 249

Categorieën

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT