Een frisse Griekse salade met krokant gepaneerde en gebakken feta blokjes, geserveerd op verse groenten met olijven. Authentieke saganaki in 20 minuten.
Een makkelijke, luchtige ricotta plaatcake vol met frambozen en blauwe bessen. Deze cake kan niet mislukken en is binnen 40 minuten klaar voor elke gelegenheid.
Gevulde lasagnevellen met courgette, zongedroogde tomaat, champignon-ricotta mengsel en knapperige persillade. Een snelle ovenschotel in 25 min
Elegante stoofpeertjes gestoofd in Liquorccini met steranijs, kaneel en jeneverbessen, afgewerkt met een rijke siroop. Een klassiek herfstdessert in 1 uur en 25 minuten.
Smeuïge aubergine-mosterdspread met honing-rozemarijn Maille mosterd op dikgesneden brood, belegd met blauwe kaas, zoete druiven en krokante pijnboompitten. Makkelijk en feestelijk in 15 minuten
In week 38 ontvingen we een mysterieus pakket uit Frankrijk, openden we Heidy’s nieuwe kookstudio in Houten en proefden we de culinaire hoogtepunten op Gastvrij Rotterdam.