week 38 weekvlog heerlijke happen

Week 38 weekvlog Heerlijke Happen

Week 38 weekvlog Heerlijke Happen

Pakketjes. Als foodblogger krijg ik ineens regelmatig pakketjes op de mat. Sommige weet ik dat ze eraan komen omdat ik aan een challenge meedoe, en van andere is het een surprise. En zo stond deze week de postbode met een pakketje aan de deur uit Frankrijk. Nu heb ik niet echt veel Foodie-contacten in Frankrijk en er schoot me dus maar één ding binnen: Maille Dijon! In het voorjaar zijn we daar op vakantie geweest. ( Zie weekvlog week 20 ). Ik heb toen heel gezellig staan praten met de dame uit de winkel en daar een contact gelegd. Kijk mee in de week 38 weekvlog Heerlijke Happen om te zien wat zij mij toestuurde.

Week 38

De week begon gewoon thuis met allerhande werkzaamheden in en rond het huis. Het is altijd balanceren tussen alle taken die ik moet doen. De schooltijden van Jools en onze spaarzame vrije tijd samen als gezin. Soms lijkt het wel of Heerlijke Happen bestaat tussen 08:30 en 15:15 , de schooltijden haha. Al het werk wat er qua schrijven en uitwerken van de recepten nog bijkomt moet in de avonduren of verloren momentjes gedaan worden. Maar dat lukt best aardig, mij hoor je verder niet klagen!

week 39 weekvlog heerlijke happen

Opening

De zondag stond er een eventje op de planning namelijk : de opening van de kookstudio van een mede-insta-foodie Heidy! Zij opende haar kookstudio in Houten en ik was uitgenodigd. Zo ook nog vele andere foodies dus dat was gelijk weer een heel leuk samenzijn. We hebben gezellig kunnen bijkletsen en kunnen genieten van alle heerlijke taarten en hapjes die door Heidy en haar brigade gemaakt waren. Wat een passie en wat een leuke vrouw is dat toch! Klik anders even hier als je wat meer over haar wilt weten.

Gastvrij Rotterdam

Het tweede toffe event van de week was natuurlijk Gastvrij Rotterdam. Ik kreeg kaarten van wederom een andere foodie met goede connecties en samen met Luuk toog ik naar Rotterdam. Mijn oude stadje, en hier wordt dus jaarlijks Gastvrij gehouden in de Ahoy. Echt “the who’s who” uit de keukenwereld loopt daar rond en overal is wat te proeven en te ontdekken. En dat hebben we gedaan hoor. Eigenlijk veel te weinig tijd om alles te zien maar we hebben ons best gedaan!

Wat kwam er allemaal online?

Verwacht voor week 39

Week 39 wordt natuurlijk weer een heerlijke week wat koken betreft. Ik ben nu stiekem al bezig met wat Sint recepten zodat ik die straks al klaar heb en niet last minute hoef te stressen… Er komt weer een tof event voorbij en ik start weer met mijn Franse les, want mijn lerares is weer terug van vakantie! Blijf dus allemaal kijken!

11 gedachten over “Week 38 weekvlog Heerlijke Happen”

 1. Pingback: Week 16 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

 2. Pingback: Week 8 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

 3. Pingback: Week 18 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

 4. Pingback: Week 21 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

 5. Pingback: Week 44 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

 6. Pingback: Week 45 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

 7. Pingback: Week 51 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

 8. Pingback: Week 4 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

 9. Pingback: Week 25.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

 10. Pingback: Week 28 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

 11. Pingback: Week 47 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *