Een hartverwarmende bonenstoof waarin karbonade 2,5 uur slow cookt met spek, ui, tijm en bonenmix tot het vlees botermals is. Perfect comfortfood voor herfst en winter.
Een traditionele Griekse bietensalade met verse munt, scherpe knoflook, feta en walnoten in een eenvoudige olijfolie-azijn dressing. Perfect mediterraans bijgerecht
Een smakelijke Mexicaanse tortilla bowl met krokante tortilla’s, kruidig rundergehakt, bonen en verse guacamole – binnen 25 minuten op tafel. Ideaal voor doordeweeks of feestje.
Een romige curry met verse pompoen, malse kip en aromatische Thaise kruiden in kokosmelk. Pittig maar mild genoeg voor gevoelige magen
Robuuste Ierse stoof van lamsbout met groenten, Guinness en bouquet garni, langzaam gegaard tot botermals. Serveer met vers gebakken soda bread voor ultiem comfort.
Crispy gefrituurde risotto balletjes gevuld met duurzame Hollandse garnalen en zeekraal. Een verrassend borrelhapje dat in 40 minuten op tafel staat.