• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Bucatini all’amatriciana

Makkelijke Bucatini all’Amatriciana – Italiaanse Klassieker met Guanciale

door Francine op 22/08/2025 in Hoofdgerechten

Een authentiek Romeins recept voor bucatini all’amatriciana met traditionele ingrediënten zoals guanciale en pecorino. Inclusief tips voor alternatieven en perfecte bereidingstechnieken.

Courgetti met Gebakken Kip en Persillade – Gezond en Koolhydraatarm

door Francine op 02/10/2025 in Hoofdgerechten

Ontdek hoe je in 30 minuten koolhydraatarme courgetti maakt met mals gebakken kipfilet en aromatische persillade. Deze gezonde pasta-alternatief bevat cherry tomaten, groene olijven en pijnboompitjes voor een Mediterranean twist. Perfect voor bewuste eters die niet willen inleveren op smaak

Kalkoenspies met spek

Kalkoenspies met Spek van de BBQ – Gevuld met Basilicum en Persillade

door Francine op 18/08/2025 in bijgerechten

Gevulde kalkoenfilet met basilicum en persillade, omwikkeld in knapperig bacon en gegrild tot perfectie. De bacon voorkomt uitdrogen en zorgt voor extra smaak – geserveerd met zelfgemaakte knoflook-yoghurt saus.

Kreeft met Kruidenboter BBQ – Visgerecht voor Speciale Gelegenheden

door Francine op 03/10/2025 in Hoofdgerechten

Verwen jezelf en je gasten met dit luxe BBQ-gerecht dat de elegantie van een restaurant naar je eigen tuin brengt! Door verse kreeft te combineren met aromathische kruidenboter krijg je een gerecht dat niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook ongelooflijk smaakvol. Een perfecte keuze voor wanneer je iets bijzonders wilt maken dat lang herinnerd zal worden.

Week 33 weekvlog Heerlijke Happen

door Francine op 02/10/2025 in Mijn week

Uiteten gaan. Het blijft een lastig ding… zeker als je zelf best aardig kunt koken. Ook herkenbaar onder veel foodies want ik zie het steeds vaker voorbij komen. Onvrede over… [Verder lezen]

Mediterraans kabeljauwhaasje met salade

Mediterraans Kabeljauwhaasje BBQ Recept – Vispakket in Folie

door Francine op 14/08/2025 in Hoofdgerechten, Persillade recepten

Dit recept in het kort: Mediterraans kabeljauwhaasje in aluminiumfolie met zongedroogde tomaten. Bereidingstijd 20 minuten, 2 porties. Geschikt voor BBQ en oven.

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 188 Pagina 189 Pagina 190 … Pagina 246

Categorieën

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT