Week 33 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 33 weekvlog Heerlijke Happen

Uiteten gaan. Het blijft een lastig ding… zeker als je zelf best aardig kunt koken. Ook herkenbaar onder veel foodies want ik zie het steeds vaker voorbij komen. Onvrede over kwaliteit, prijs, en service. Ook op vakantie kook ik bijna altijd zelf omdat het zo vaak zo teleurstellend is wat je te eten krijgt en je astronomische bedragen moet betalen. Hoé verrassend was ons bezoekje aan ” Au petit marché” in Toulon! De foto van deze weekvlog is van de salade van dit schattige restaurant. Kijk snel mee in de week 33 weekvlog Heerlijke Happen!

Het was zo druk en warm in Toulon dat ik er verder niet gefilmd heb. Wel vonden we het een bezoek waard. Groot oud centrum met die herkenbare huisjes met luiken. Smalle straatjes en op elke hoek wel een fontein. Toulon kent er wel een stuk of 83 !! Zoals je op de foto ziet aten we dus een heerlijke salade bij dit kleine maar fijne restaurantje. De service was uitstekend, en het eten was top! Zo goed dat maak je dus niet heel vaak mee op een vrij toeristisch terras in Frankrijk.

Franse markten

week 33 weekvlog heerlijke happen

Afgelopen week hebben wel lekker veel over verschillende markten gelopen. Overal een beetje rondsnuffelen en kijken. Daar kunnen we echt van genieten. Ook Jools die krijgt de smaak te pakken en kijkt haar ogen uit. ( Natuurlijk zeker bij het speelgoed maar vooruit het begin is er).

Zo heb ik ook eindelijk eens een recept gemaakt wat al heel lang op de to-cook lijst stond: Kreeft ! Dit recept moet nog online komen maar ik kan zeggen wow! Het is echt goed gelukt. Eerst heel veel Youtube filmpjes zitten kijken hoe je precies de kreeft moet door snijden. Met gepaste angst nam ik een groot mes ter hand en met een snelle “tjak” hakte ik hem door het midden. Recept komt binnenkort online.

Deze week kwamen wel deze toppers online:

Verwacht voor week 34

We zijn aan het allerlaatste stukje vakantie begonnen. Nog 2 dagen en dan gaan we weer naar huis. Jammer maar we hebben drie prachtige weken gehad en volgend jaar komen we weer terug. Mijn mailbox begint alweer te rammelen en ik heb voor September al een paar leuke events gepland staan. Volgende week nog de laatste vakantieweek thuis voordat school weer begint.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 33 weekvlog Heerlijke Happen