Geniet van deze eenvoudige maar smaakvolle geroosterde tomaten die bewijzen dat de beste gerechten vaak de simpelste zijn! Door seizoenstomaten te grillen met verse knoflook en af te maken met romige mozzarella en aromatische basilicum krijg je een gerecht dat zowel visueel als culinair indruk maakt. Perfect voor BBQ-liefhebbers die houden van authentieke smaken.
Een feestelijke taart gemaakt van zanddeeg cijfers gevuld met mascarpone-slagroom en gedecoreerd met vers fruit. Perfect voor verjaardagen en speciale gelegenheden.
Een elegant Frans voorgerecht: gevulde citroenen met een romige mix van tonijn, Griekse yoghurt, roomkaas en verse basilicum. Dit zomerse fingerfood is perfect voor BBQ’s en gezellige diners. Klaar in 30 minuten en een echte blikvanger op tafel.
Deze hasselback pompoen met gekarameliseerde nootjes combineert de spectaculaire Zweedse snijdtechniek met de warme smaken van honing, tijm en rozemarijn. Het resultaat is een visueel indrukwekkend bijgerecht waarbij de zachte pompoen contrasteert met knapperige gekarameliseerde noten.
Vakantie! De week 31 weekvlog Heerlijke Happen startte in Utrecht. Ik maakte een super leuk filmpje bij Rosa&Lucy van Yourmealplanners. En daags daarna was het de auto volladen en hopla… [Verder lezen]
Als foodblogger heb ik soms de mogelijkheid om een leuke samenwerking aan te gaan met een bedrijf. En over déze samenwerking ben ik heel enthousiast! Ik mag de Wokarang èn… [Verder lezen]