Week 31 weekvlog Heerlijke Happen

Week 31 weekvlog Heerlijke Happen

Vakantie! De week 31 weekvlog Heerlijke Happen startte in Utrecht. Ik maakte een super leuk filmpje bij Rosa&Lucy van Yourmealplanners. En daags daarna was het de auto volladen en hopla naar Zuid-Frankrijk. Ons favoriete vakantieland alwaar we drie heerlijke weken gaan genieten van zon, eten en wijntjes! Kijk snel mee in deze weekvlog.

Week 31 begon dus met een hoop hilariteit bij Rosa en Lucy. Er waren nogal een paar takes nodig om alles erop te krijgen. We hebben flink veel gelachen met elkaar. Zoals jullie ook kunnen zien in de bloopers in deze vlog. Ook kwam Luuk nog even aanwaaien en dat was natuurlijk super gezellig. Om hem zo snel mogelijk online te krijgen heb ik het recept en de video snel uitgewerkt en is hij al online gekomen.

En toen was het dus spullen inpakken en hopla naar Frankrijk. We hebben er keurig 12 uurtjes op gereden en maar heel kort file gehad. Natuurlijk wisselen we elkaar netjes af met rijden. Ook rijden we in de nacht dat maakt het een stuk makkelijker. Het ontbijt laat zich natuurlijk raden: We aten verse Franse croissants. Om daarna snel bij het zwembad neer te ploffen en een fijne rustdag in te plannen.

Week 31 weekvlog Heerlijke Happen

De komende weken zullen we het lakker aan het zwembad liggen afwisselen met stadjes bezoeken en lekker struinen door het Franse landschap en marktjes. Ook is er volop animatie hier voor Jools en die gaat lekker genieten en spelen met alle nieuwe vriendinnetjes die ze hier gemaakt heeft.

In week 31 kwamen deze toppers online

Verwacht voor week 32

We zitten en blijven dus voorlopig nog in Frankrijk. Ik blijf hier lekker koken en recepten uitschrijven. Lekker op het terras met een wijntje erbij. Natuurlijk lekker weekvlogs maken en jullie meenemen naar de mooiste stukjes Provence/ Côte D’Azur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.