Deze verse pasta met romige champignonsaus is het ultieme comfort food voor pasta liefhebbers. Met gebakken champignons, roomboter, slagroom en verse Parmezaanse kaas creëer je in 45 minuten een restaurant-waardige maaltijd. Het recept is eenvoudig te volgen en perfect aan te passen met extra kruiden, spekjes of rode peper.
Goed gevulde lunchwraps met aubergine zijn perfect voor een voedzame lunch of makkelijk diner. Met vers gemaakte broccoli-pesto, gegrilde aubergine, hüttekäse
Deze krokante courgettetaart met filodeeg en romige kaasmix is een vegetarisch feestje voor liefhebbers van hartige baksels. In 95 min zet je een smaakvol bij- of hoofdgerecht op tafel.
Week 30 weekvlog Heerlijke Happen Droogte! Dat is wel meest jammere van dit seizoen… Want mijn vruchtenbomen in de tuin trekken deze temperaturen niet. We bewateren ze natuurlijk wel met… [Verder lezen]
Deze kippedij met fuet ovenschotel brengt authentieke Spaanse smaken naar je tafel. De combinatie van gedroogde fuet, romige wijnsaus en verse tijm zorgt voor een hartige smaakexplosie.
Gemarineerde kip met bramenmarinade en gebakken geitenkaasjes, gecombineerd met warm naanbrood – ideaal voor een verrassend diner