• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten

Week 22 weekvlog Heerlijke Happen

door Francine op 02/10/2025 in Mijn week

Wat een gezellige week was deze week! Zo zag ik weer een aantal foodies in Breda. En wat een lol hebben we gehad. Dat soort bijeenkomsten vind ik echt leuk…. [Verder lezen]

Pastasaus à la Francine

door Francine op 26/05/2025 in De basis

Deze post deelt een recept voor een basis pastasaus, inclusief tips voor verse ingrediënten, en vermeldt de aankoop van unieke borden uit Frankrijk.

Oesterzwam risotto met truffelmosterd

door Francine op 23/05/2025 in Hoofdgerechten

Dit recept voor oesterzwam risotto met truffelmosterd combineert Italiaanse en Franse keuken. Het bevat risotto, oesterzwammen, truffelmosterd, en wordt geserveerd met tomaat en parmezaanse kaas.

Kipburger met zoete aardappel buns

door Francine op 22/05/2025 in Hoofdgerechten

Dit recept voor kipburgers met zoete aardappel buns biedt een smakelijke, alternatieve burger met gesmolten raclettekaas en verse ingrediënten, ideaal voor variatie.

Zomerse toetjes met mascarpone slagroom

Zomerse toetjes met mascarpone slagroom

door Francine op 09/09/2025 in Nagerechten

Dit zomerse dessert combineert romige mascarpone slagroom met verse seizoensvruchten en knapperige roomboterkoekjes. Het resultaat is een feestelijk toetje dat er prachtig uitziet en heerlijk smaakt. Perfect voor barbecues, verjaardagen of gewoon als verwennerij

Aspergeragout in een leuk bakje

door Francine op 20/05/2025 in bijgerechten, Hoofdgerechten, Vegetarisch

Tijdens het aspergeseizoen is aspergeragout een populaire bereiding. De romige saus met chardonnay verrijkt de delicate smaak van asperges, geserveerd in bladerdeegbakjes. Seizoensgebonden ingrediënten maken deze maaltijd bijzonder.

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 201 Pagina 202 Pagina 203 … Pagina 249

Categorieën

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT