Week 22 weekvlog Heerlijke Happen

Week 22 weekvlog Heerlijke Happen

Wat een gezellige week was deze week! Zo zag ik weer een aantal foodies in Breda. En wat een lol hebben we gehad. Dat soort bijeenkomsten vind ik echt leuk. Kletsen èn eten en genieten van elkaars verhalen èn kookblunders in de keuken. Natuurlijk heb ik weer genoeg gefilmd en kunnen jullie nu allemaal meekijken in week 22 weekvlog Heerlijke Happen.

In week 22 reed ik weer naar Rotterdam. Daar ontmoette in Miranda van @Health.mi.foodie. Zij had een heerlijke lunch-date geregeld bij Vapiano. We hebben lekker gelunched samen en we gaan hier allebei nog een leuke blog over schrijven. Zoals dat vaak gaat was het weer naar huis racen om optijd thuis te zijn voor Jools, maar het ging allemaal precies goed! Jaap kwam vervolgens nog thuis met heerlijke Ijsselmeer paling en daar kunnen jullie wat van zien in de weekvlog. Wat bijzonder om dat een keer te kunnen eten. Ook werd er hard geklust in het huis van mijn schoonmoeder en dus werd er niet heel veel voor Heerlijke Happen opgenomen die dag.

Foodies meet-up

week 22 weekvlog heerlijke happen

De kers op de taart deze afgelopen week was wel weer het #foodiesbreakfast!  Vijfentwintig super gezellige mensen in een hele kleine lunchroom. Wat een kippenhok vol met gekakel, maar wát gezellig. Een aantal ken ik al vrij goed en er waren ook een aantal nieuwe gezichten. En dat is zo gezellig om elkaar eens live te zien in plaats van alleen op Instagram of Facebook. Daarnaast ben ik met mijn inmiddels vaste Foodie-maatje Luuk van Luukskitchen lekker uiteten geweest in Breda. En ook daar kunnen jullie nog een leuke blog van verwachten. Genoeg redenen om mij te blijven volgen en de blogs te blijven kijken 😉

In week 22 kwamen net als vorige week weer super lekkere receptjes online:

Verwacht voor week 23:

In week 23 heb ik weer opnames bij de Keuken Kampioen. We hebben weer drie super leuke recepten voor jullie uitgezocht en die gaan we op film zetten. Zo komt er ook een vriendin van mij met haar gezin eten en die ga ik verrassen met een lekker diner. Of ik dat zélf ga maken moeten jullie maar gaan bekijken…..

Wil je meer recepten uitproberen zoals Week 22 weekvlog Heerlijke Happen? Kijk dan eens naar onderstaande recepten

3 gedachten over “Week 22 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 24.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 30 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Kipburger met zoete aardappel buns - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.