• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten

Boeremoos met braadworst uit Venlo

door Francine op 27/02/2025 in Hoofdgerechten

Boeremoos met braadworst is een traditioneel gerecht uit Venlo, gegeten tijdens boerenbruiloften op carnavalsdinsdag. Het bestaat uit boerenkool, aardappels en worst, geserveerd met vleesjus of azijn. Het recept herinnert aan de geschiedenis van carnaval en benadrukt het behoud van culinaire tradities, ondanks de verminderde vastenpraktijk.

Carnaval Zoervleisj met friet, Alaaf!

door Francine op 27/02/2025 in Hoofdgerechten

Carnaval Zoervleisj is a traditional Limburg dish, celebrated for its sweet-sour flavor. Each region has its own variations, often debated by chefs. This recipe outlines marinating meat with spices, cooking it with onions, and serving alongside fries. Enjoy this festive meal during Carnival while customizing it as per your taste. Alaaf!

Brabants worstenbroodje, lekker zelfgemaakt.

door Francine op 08/02/2025 in Francine bij, Hapjes

Brabants worstenbroodje We gaan weer richting de carnaval en daar hoort dan natuurlijk ook een echt Brabants recept bij. En wat is nou lekkerder dan een echt Brabants worstenbroodje? Hier… [Verder lezen]

Bietjes salade met brie croustillants

door Francine op 05/02/2025 in Hoofdgerechten, Vegetarisch

In deze bietjes salade met brie croustillants heb ik rode bietjes gebruikt. Bieten zijn heel geschikt om rauw te eten maar ook om te koken of zelfs te poffen. De… [Verder lezen]

appeltjes hachee met rode kool

Appeltjes hachee met rode kool

door Francine op 06/02/2025 in Hoofdgerechten

Wintertijd: een uitstekende tijd voor stoofvlees! En natuurlijk kennen we allemaal hachee. Een parel uit de Hollandsche keuken. Eigenlijk zijn veel stoofgerechten ontstaan uit de tijd dat vlees erg duur… [Verder lezen]

Kip in room met parmezaan aardappeltjes

door Francine op 04/02/2025 in Hoofdgerechten

Parmezaanse kaas kent een eeuwenlange historie. Al in de 13e eeuw had hij dezelfde vorm die hij hedendaags nog heeft. Zo zijn er een aantal familiebedrijven die deze kazen maken… [Verder lezen]

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 213 Pagina 214 Pagina 215 … Pagina 246

Categorieën

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT