Gegrilde aubergine met bacon-kip Deze gegrilde aubergine met bacon-kip is zéér smaakvol. Aubergine is van zichzelf immers een beetje weeïg van smaak. Maar door de toevoeging van de zwarte bonensaus… [Verder lezen]
Tijdens een bezoekje aan Lille met mijn Frans lerares moest en zou ik een Merveilleux gebakje proberen. Dit is namelijk haar favoriete gebakje en in Lille zit patissier Fred. Zijn… [Verder lezen]
Toast met champignons en biefstuk Champignons. Je kunt ze bijna overal wel bij gebruiken. Zelf hebben ze vaak niet een heel erg uitgesproken smaak. En daarom kun je met een… [Verder lezen]
Geitenkaas balletjes met parmaham We gaan weer richting de feestdagen dus gaf het diner van gisteravond mij mooi de kans weer eens wat kleine receptjes uit te proberen. En deze… [Verder lezen]
Een huisgemaakte eiersalade, niets lekkerders dan dit!
Een echte Franse klassieker die natuurlijk niet kan ontbreken op mijn site!