Geschatte leestijd: 3 minuten
Daar zaten we dan vorige week: ingesneeuwd. Ik ben een enorme sneeuwfan, mij kan het niet gek genoeg. Normaal gesproken nemen we de weersvoorspelling met een korreltje zout. Maar naarmate de week verstreek, leek er toch bar winterweer op komst. Heerlijk! De sneeuwvlokjes bleven maar vallen: treinen ontregeld, pakketjes vertraagd, boodschappen geannuleerd en take away gestopt. Dan komt het toch ineens op jouw voorraadkast aan. Want echt veilig boodschappen doen zat er niet in. De mijne is altijd goed gevuld en ik geef jullie als bonus dan ook het recept voor een heerlijk zachte proteïne fluff! Micellar protein fluff recept Casein
Winterweer en snel inslaan…
Toen de het winterweer echt door leek te zetten, besloot ik toch maar wat culinaire voorbereidingen te treffen. Ingrediënten voor erwtensoep, chili en warme chocomelk met slagroom werden in huis gehaald. Zaterdagavond kwam er langzaam een witte deken over het Achterhoekse landschap. Wat een prachtig uitzicht, net alsof het Kerst is. Ongekend hier in Nederland, Instagram stroomde de vol met wit gevulde familiefoto’s. Vol goede moed had ik alles skikleren van zolder gehaald om een lekkere winterse tocht te gaan maken met Vive en Maison. Wij hadden er zin in. De kinderen werden minder blij van de kou en de sneeuw.
Dan nog even…. wat is dat nou dat Micellar Casein?
Micellar Casein onderscheid zich door de gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten. Eiwitten ondersteunen sterkere spieren, instandhouding van spiermassa en herstel. Micellar Casein is instant en direct oplosbaar in werkelijk elke vloeistof. Water, melk, vruchtensap of je favoriete drankje, het maakt niets uit. Micellar Casein is helemaal vrij van klontjes en lost perfect op.
Op deze manier kun je er dus ook prachtige fluffs mee maken. Je koopt het bij de gezondheidswinkel of online. Het wordt ook vaak gebruikt door sporters die veel van hun spieren vragen.
Hier vind je het complete recept met alle ingrediënten die je nodig hebt. Ik hoop dat je veel plezier hebt met het bereiden van onderstaand gerecht.
Een heerlijk zachte proteïne fluff
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
Afdrukken Mail recept Pin Beoordeel receptBenodigdheden:
Ingrediënten:
- 100 gram bevroren bosvruchten
- 150 ml amandelmelk
- 75 gram ijsblokjes
- 25 gram Micellar Casein - te koop bij gezondheidswinkel / online
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
- Vermaal in de blender of keukenmachine het bevroren fruit met de ijsblokjes tot hele kleine vezeltjes.
- Voeg de Micellar en de amandelmelk toe en laat die 3-5 minuten draaien. Je hebt nu al een hele mooie luchtige massa.
- Wil je echt voor luchtig gaan? Schep het mengsel dan in een kom en laat de handmixer er nog 3-5 minuten doorheen draaien.
- Schep in kommen.
- Heerlijk Happen!
Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op Facebook, Pinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!
Deze blog “een heerlijk zachte proteïne fluff” is een bijdrage van gastfoodie Lobke. Meer lezen? Bekijk dan eens onderstaande blog(s). protein fluff recept
Het recept voor een bloemkoolcurry met huisgemaakt flatbread.
Of wat dacht je van een kipburger met Portobello broodje.
Lees wat 2020 ons voor een lesje leerde.
December de overheerlijke feestmaand.
Meer zien van Lobke? Klik hier voor haar Instagram pagina.
Micellar protein fluff recept Casein
Ben benieuwd
Verrassend gezond en lekker