Een Liebster Award voor Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 7 minuten

Een Liebster Award voor Heerlijke Happen

Een Liebster Award voor Heerlijke Happen

Wat ontzettend leuk! Een Liebster Award voor Heerlijke Happen ! Dit is een online Award vóór en door bloggers. Op deze manier zetten we elkaar in het zonnetje. Layla van De Slanke Sloeber nomineerde mij en dat is natuurlijk super leuk dat een andere blogster mijn site zo waardeert. Zij stelde daarom 11 vragen over mij en mijn blog, lees je mee?

Wat is de Liebster Award?

De Liebster Award is een virtuele Award voor en door bloggers. De bedoeling is om elkaar te steunen en aan jullie ook andere leuke foodblogs voor te stellen. Super leuk natuurlijk dat Layla aan mij moest denken. Bij deze nominatie horen 11 vragen aan de blogger in kwestie opgesteld door degene die jou genomineerd heeft. Daarnaast is het de bedoeling dat ikzelf weer 5 andere blogger uitkies om in het zonnetje te zetten en hen ook 11 vragen ga stellen. Wie ik heb uitgekozen kun je onderaan deze blog lezen.

De 11 vragen van Layla en mijn antwoorden daarop:

1: Wie ben jij ?
Een Liebster Award voor Heerlijke Happen

Ik ben Francine, ik ben 37 jaar oud en ik woon in Noord Brabant. Getrouwd met Jaap en moeder van Jools. Daarnaast hebben we een leuke beagle Lilly en wonen we in een prachtig huis aan een dijk.

2: Wie of wat maakt jou gelukkig?

Humm dat is natuurlijk niet zo moeilijk! Mijn man en kind maken me gelukkig, zeker het leven wat we samen hebben opgebouwd is echt iets om trots op te zijn. En wat? Ook daar hoef ik niet lang over te denken, ik hou van koken! Dat maakt me super blij als ik weer een prachtig gerecht op tafel zet en iedereen er lekker van kan eten.

3: Wat is jouw slechtste eigenschap

Haha dat moet zeker wel zijn dat ik nogal ongeduldig kan zijn…. Als ik iets wil dan wil ik het ook gelijk nu meteen… Geduld is een schone zaak zegt men wel, ikzelf moet dat nog steeds een beetje leren.

4: Waar ben je dankbaar voor?

Ik ben dankbaar voor het leven wat wij hebben. We hebben het niet slecht en dat is echt iets wat mijn man en ik samen hebben opgebouwd. Hard werken, weinig klagen en er echt samen voor gaan! We zijn dit jaar 10 jaar getrouwd en ik kan niet wachten op de volgend 10 en alle jaren daarna. ( En een Liebster award voor Heerlijke Happen natuurlijk)

5: Als je jouw 12-jarige “ik” nu een advies zou mogen meegeven, wat is dat dan?

Blijf in jezelf geloven, alles wat anderen van je vinden doet er niet toe!

6: Wat is jouw favoriete kookboek?
Een Liebster Award voor Heerlijke Happen

Die heb ik niet echt. Ik kijk bijvoorbeeld veel kookprogramma’s, vind inspiratie op Pinterest of bij andere bloggers. Dan zie ik iets wat ik lekker vindt en maak er mijn eigen gerechten mee. Zoals bijvoorbeeld Kalfsstoof in dragonsaus

7: Hoe ziet jouw ideale dag eruit?

Dat is een dag waarop alles wat op mijn to-do lijst staat ook gedaan is haha! Elke dag is weer anders hier thuis en ik heb geen precies ideaalbeeld.

8: Wat staat bovenaan jouw bucketlist?

Om je eerlijk te bekennen heb ik die niet. Natuurlijk zijn er zat dingen die ik nog zou willen doen. Maar ik heb er geen lijst van gemaakt die ik afwerk. Wij leven vrij gestructureerd hier thuis maar laten het leven ook een beetje op ons afkomen. We zijn flexibel als er weer wat anders op ons pad komt.

9: Kende je mijn blog al en zo ja waarvan?

Ja ik kende je blog al! We hebben elkaar ontmoet op een Foodie-event en hadden gelijk een leuke klik. Binnenkort kom ik dus bij jou thuis voor één van mijn eigen rubrieken ; ” Het favoriete recept van” . Dus daar verheug ik me nu al op.

10: Hoe lang blog jij zelf al ?

Heerlijke Happen bestaat dit jaar pas 1 jaar! De site is bovendien live gegaan tijdens onze vakantie in Frankrijk. Sindsdien is het een wervelwind geweest en ook groeit mijn blog enorm!

11: Welk blog-artikel vond je het leukst om te schrijven?
Een Liebster Award voor Heerlijke Happen

Dat zijn de blogs voor de rubriek ” Francine Bij” . Voor deze rubriek kom ik bij bedrijven en leveranciers. Zij vertellen mij alles over hun producten en mag ik alles zien en aanraken. Daardoor leer ik zelf heel veel bij en hoop dit over te brengen op al mijn followers.

And the nominees are…..

Zoals beloofd nomineer ik ook 5 andere bloggers:

Mijn vragen aan jullie zijn:

 • 1 Wie ben jij?
 • 2 Hoe ben je aan de naam van je blog gekomen?
 • 3 Wat wil je bereiken met je blog?
 • 4 Wat kook je het liefst?
 • 5 Wat is je grootste keuken blunder?
 • 6 Welke sterren chef zou je willen ontmoeten en waarom?
 • 7 Wat heb jij je lezers allemaal te bieden op je blog?
 • 8 Hoeveel tijd besteed jij aan jouw blog?
 • 9 Als je moet kiezen tussen nooit meer zoet of nooit meer zout welke kies je?
 • 10: Wat is jouw favoriete restaurant?
 • 11: Wat kook je op vakantie?
De regeltjes voor de genomineerden zijn als volgt:

Er zijn als laatste een aantal regels opgesteld voor de genomineerden van een Liebster Award. Maak je geen zorgen niet ingewikkeld maar gewoon om het voor iedereen duidelijk te maken! Super leuk om zo dus je eigen blogpost te maken!

-Bedank degene die jou heeft genomineerd ( Mij dus 😉 )

-Post een link naar mijn blog in jouw bericht

-Zet een foto van de Liebster Award op jouw blog

-Beantwoord alle vragen die je gesteld zijn

-Nomineer zelf 5 bloggers en hun blog

-Bedenk zelf 11 nieuwe vragen die jij graag wilt stellen

-Informeer de genomineerden en bezorg hun een link naar je eigen blogpost zodat ze deze kunnen lezen

-Kopieer deze regels in je eigen blogpost

Een Liebster Award voor Heerlijke Happen

Ten slotte nogmaals bedankt Layla voor deze nominatie, super leuk dat jij aan mij en mijn blog hebt gedacht!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Francine » Een Liebster Award voor Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *