Deze keer werd ik een beetje verliefd op mijn tarte tatin! Nog vóórdat ik er een stuk vanaf had gesneden of überhaupt een hap van had genomen wìst ik :… [Verder lezen]
Het hoofdgerecht. Een stukje wild leent zich natuurlijk erg goed om te gebruiken voor het hoofdgerecht van het kerstdiner. Ik maakte een reeën biefstuk met bloemkoolpuree. En eigenlijk doe ik… [Verder lezen]
Jullie hebben via Insta al een lekker kijkje “behind the scenes” gekregen, maar nu ook in de week 51 weekvlog Heerlijke Happen bewegend beeld! Wat een organisatie zo’n groot event… [Verder lezen]
Een heerlijk snackje!
Klassiekers. Er zijn van die recepten die al jaar en dag bestaan. Vaak rond de kerstdagen komen deze dan weer tevoorschijn omdat ze gewoon bij het seizoen horen. Of ze… [Verder lezen]
Een heerlijk recept apple crumble kan altijd wel natuurlijk. Maar zo rond de feestdagen kunnen we hem extra speciaal maken door er wat speculaaskruiden doorheen te doen. Met deze crumble… [Verder lezen]