week 30 weekvlog heerlijke happen

Week 30 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 2 minuten

Week 30 weekvlog Heerlijke Happen

Droogte! Dat is wel meest jammere van dit seizoen… Want mijn vruchtenbomen in de tuin trekken deze temperaturen niet. We bewateren ze natuurlijk wel met het water uit onze put. Maar ook de put is bijna leeg. Al met al best zonde om je hele oogst voor je ogen te zien mislukken. Verder ben ik hier met de laatste vakantie voorbereidingen bezig. Kijk allemaal mee in de week 30 weekvlog Heerlijke happen.

Week 30 begon goed! Ik stond in de keuken en maakte twee heerlijke recepten die al heel snel online gaan komen. Er wordt de laatste tijd heel veel gekookt en dat moet natuurlijk allemaal ook uitgewerkt worden. Daar gaat soms nog best wel wat tijd inzitten… Meer dan je zou denken maar goed dat hoort er dus ook allemaal bij en ik doe mijn best. Ook hebben Jaap en ik eens even lekker genoten in de sauna en een dagje helemaal niks. Even chillen en niet online en met mijn telefoon bezig zijn. Best wel belangrijk voor je relatie.

Vanwege ons vertrek heb ik volop in de keuken gestaan om de tafeltje dekje maaltijden voor mijn schoonmoeder te koken en haar vriezer te vullen zodat wij rustig drie weken weg kunnen. Natuurlijk hebben we haar een bezoekje gebracht en daar nog even wat tijd doorgebracht.

In week 30 kwamen deze recepten online:

Verwacht voor week 31:

Joehoe we beginnen de week super leuk: ‘een favoriete recept van’ met twee hele leuke meiden! En dan ook eindelijk ons lang verwachte vertrek naar Frankrijk! Drie heeeeerlijke weken aan de Côte D’Azur met niets anders dan zon op het menu…. Natuurlijk ga ik jullie mee op avontuur nemen, gaan we marktjes bezoeken en heel lekker eten…. Dus ook gewoon tijdens de vakantie zullen er weekvlogs gepost gaan worden, zo missen jullie geen minuut 🙂

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Recepten » Hoofdgerechten » Week 30 weekvlog Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *