• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten

Noedelsoep met edamame boontjes

door Francine op 06/04/2025 in Soep

Als ambassadeur van een groentemerk ben ik recepten aan het creëren met groenten, waaronder een noedelsoep met Udon-noedels, kip en edamame boontjes. Dit snelle recept is gezond, eenvoudig te maken en biedt een uitgebalanceerde maaltijd. De combinatie van ingrediënten zorgt voor een heerlijke en smaakvolle soep die je moet proberen!

Chorizo Paprika Bitterballen – Favoriete Recept van Worstenbrood en Wijn

door Francine op 06/04/2025 in Het favoriete recept van

In dit artikel worden chorizo-paprika bitterballen gepresenteerd als het favoriete recept van Ilona van de blog Worstenbrood en Wijn. Het recept omvat ingrediënten en een stapsgewijze bereiding. Na het maken van de bitterballen wordt gesuggereerd ze te serveren met aioli of mosterdmayo. Ilona heeft een leuke kookervaring gedeeld met de auteur.

Week 14 weekvlog Heerlijke Happen

door Francine op 05/04/2025 in Mijn week

In week 14 van de weekvlog Heerlijke Happen bezocht de auteur kaaswinkel Suus in Houten, maakte een video en schreef een artikel. Het was een feestelijke week met de verjaardag van haar man, verschillende recepten en een paasbrunch met familie. Week 15 belooft nieuwe foodie-avonturen en opnames.

Zalm in cava met pastinaak puree

Zalm in Cava met Pastinaak Puree – Feestelijk Hoofdgerecht

door Francine op 04/04/2025 in Hoofdgerechten

ECava is een Spaanse mousserende wijn die ook in de keuken gebruikt kan worden. In dit recept wordt zalm met cava en pastinaakpuree bereid. Met eenvoudige stappen en ingrediënten zoals rode uien en dragon creëer je een smaakvol gerecht dat perfect is voor een feestelijke maaltijd.

Luxe salade met burrata en balsamico dressing

door Francine op 02/10/2025 in Lunchgerechten

🕒 Bereidingstijd: 20 minuten 👨‍🍳 Moeilijkheid: ★☆☆☆☆ Na mijn bezoek aan Suus van Suzies Cheesestories kreeg ik van haar een cheese-box mee naar huis. Ze stopte hier een aantal hele… [Verder lezen]

Loaded Courgette Enchiladas – Koolhydraatarm Mexicaans Recept

door Francine op 31/03/2025 in Hoofdgerechten

De Loaded courgette enchiladas zijn een heerlijke, koolhydraatarme variant van de Mexicaanse keuken. In plaats van tortilla’s worden courgetteplakken gebruikt om rolletjes te maken, gevuld met chipolata worstjes en boontjes. Ze worden gebakken met kaas en geserveerd met zure room, perfect voor het hele gezin.

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 207 Pagina 208 Pagina 209 … Pagina 249

Categorieën

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT