In deze rubriek “Francine Bij” ontmoet de auteur Suus, een enthousiaste onderneemster van Suzie Cheesestories. Suus, geboren in 1980, startte haar kaaszaak na een vakantie in Frankrijk en heeft haar passie voor kaas en wijn verder ontwikkeld. Haar winkel biedt unieke proeverijen en cheese-boxen met verhalen achter de kazen.
Heb je een feestje? Of wil je gewoon een aantal kleine gerechtjes serveren? Dit recept tapas tuinboontjes met tijm aardappeltjes zijn daar super geschikt voor! Vooral de aardappeltjes vielen hier… [Verder lezen]
Deze tapas knoflook garnalen (gambas al ajillo) brengen de smaken van Spanje naar je keuken. Gamba’s pruttelen in geurige knoflookolie tot ze perfect gaar zijn, geserveerd met stokbrood om de heerlijke olie te dippen.
Kabeljauwhaasje uit de oven is een gezond en licht gerecht dat snel te bereiden is. Het bestaat uit kabeljauwfilet met groenten, op smaak gebracht met Dukkah, een specerijenmengsel. Dit ovenschotel is ideaal voor een smakelijke maaltijd waarbij je op je dieet let. Het recept vereist slechts een halfuur kooktijd.
In week 13, de vlogger bezocht foodies Hanneke en Layla, die unieke kookperspectieven deelden. De week was druk met sociale bezoeken, waaronder een babybezoek en een verjaardagsfeest. De vlogger introduceerde twee nieuwe rubrieken op haar website en plaatste diverse nieuwe recepten. Voor week 14 bereidt ze een special voor de verjaardag van haar man.
Een heel speciaal gehaktballetje met uitgesproken smaak! Lekker met de verse pasta en tomatensaus.