• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten

Het favoriete recept van Debsbakery: Nogatientjes

door Francine op 07/03/2025 in Het favoriete recept van, Koek en taart

Nogatientjes: Maak de lekkerste karamelkoekjes Ik vind het heerlijk om met foodies te praten en samen recepten uit te wisselen. Deze gepassioneerde mensen hebben allemaal een voorliefde voor lekker eten… [Verder lezen]

Macédoine van groenten en een gekookt ei

door Francine op 15/02/2025 in Hoofdgerechten, Lunchgerechten

Een macédoine van groenten is een Franse salade van verschillende groenten, vaak in kleine blokjes gesneden en gemengd met mayonaise. De bereiding omvat het koken van groenten à l’Anglaise en daarna snel afkoelen in ijswater. Het wordt geserveerd als bijgerecht of licht voorgerecht, vaak gegarneerd met eieren en tomaten.

Week 7 weekvlog Heerlijke Happen

door Francine op 14/02/2025 in Mijn week

In de eerste weekvlog van Heerlijke Happen, die elke donderdag verschijnt, worden voorbereidingen voor recepten en een vaste rubriek ‘Jools proeft’ gepresenteerd. Deze week verraste de schrijver zijn schoonmoeder met een Valentijns-cake en maaltijden, wat een blijk van waardering was. De ervaring was leuk en zal worden gedeeld op de website en YouTube-kanaal.

Valentijnsdag hartjes toetje met mascarpone

door Francine op 13/02/2025 in Hapjes, Nagerechten

Natuurlijk kan er geen Valentijns recept ontbreken op mijn site! En terwijl ik eigenlijk helemaal niet zo van deze commerciële feestdagen ben, vind ik het stiekem toch wel leuk om… [Verder lezen]

Veau Marengo de Napoleon, kalfsschouder

door Francine op 12/02/2025 in Hoofdgerechten

Als we het dan hebben over een gerecht met historie nou dan is dit er zeker één! In 1800 lagen de landsgrenzen van Frankrijk en Italië iets anders dan dat… [Verder lezen]

Carnaval Kartoffel salade met peterselie

door Francine op 27/02/2025 in bijgerechten, Hoofdgerechten

Tijdens Carnaval is goed eten belangrijk, vooral met een kartoffelsalade die eenvoudig te maken is. Kook aardappels, maak een dressing van mayonaise en ui, en meng alles. De salade is goed houdbaar en ideaal als bijgerecht voor een feestje. Geniet ervan met vrienden en een lekker stukje vlees.

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 212 Pagina 213 Pagina 214 … Pagina 246

Categorieën

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT