Week 7 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 7 weekvlog Heerlijke Happen

Helemaal nieuw op de site van Heerlijke Happen: Mijn week! Vanaf deze week neem ik jullie elke donderdag mee in een weekvlog. Vandaag Week 7 weekvlog Heerlijke Happen , de allereerste. Zo krijgen jullie van alles te zien wat er aan voorbereiding voor de recepten wordt gedaan. En ook elke week de vaste rubriek in de vlog : Jools proeft. De rubriek waarin zij elke week iets nieuws krijgt voorgeschoteld wat ze nog nooit heeft gegeten en daar dan haar mening over gaat geven.

Afgelopen week brachten we een bezoek aan mijn schoonmoeder en verrasten haar met een smakelijke traktatie in de vorm van een Valentijns-cake. Deze heerlijke cake was speciaal voor haar gemaakt om haar te laten zien hoeveel we van haar houden en waarderen. Naast deze lekkernijen heb ik ook haar vriezer weer gevuld met een aantal bakjes met tafeltje-dekje maaltijden, zodat ze altijd iets lekkers te eten heeft wanneer ze daar behoefte aan heeft.

Het is altijd een fijn gevoel om anderen blij te maken met kleine gebaren zoals deze. Het is geweldig om te zien hoe gelukkig ze wordt wanneer ze deze kleine attenties ontvangt. Het filmen van deze ervaring was een spannende onderneming, maar ik besloot om mezelf uit te dagen en het te doen. Het was uiteindelijk een leuke en onvergetelijke ervaring, en ik denk dat het een geweldige toevoeging zou zijn aan mijn website.

Als je mijn website en mijn YouTube-kanaal volgt, mis je niets en blijf je op de hoogte van alle nieuwe dingen die ik doe. Ik ben enthousiast om meer van mijn ervaringen te delen en ik hoop dat je er net zo van geniet als ik.

Week 7 weekvlog Heerlijke Happen

Vindt je bovenstaand recept lekker? Probeer dan ook eens onderstaande recepten:

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 7 weekvlog Heerlijke Happen

3 gedachten over “Week 7 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 1 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Gehaktballetjes met tzatziki - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 10.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *