Week 7 weekvlog Heerlijke Happen

Week 7 weekvlog Heerlijke Happen

Helemaal nieuw op de site van Heerlijke Happen: Mijn week! Vanaf deze week neem ik jullie elke donderdag mee in een weekvlog. Vandaag Week 7 weekvlog Heerlijke Happen , de allereerste. Zo krijgen jullie van alles te zien wat er aan voorbereiding voor de recepten wordt gedaan. En ook elke week de vaste rubriek in de vlog : Jools proeft. De rubriek waarin zij elke week iets nieuws krijgt voorgeschoteld wat ze nog nooit heeft gegeten en daar dan haar mening over gaat geven.

Deze week zijn we bij mijn schoonmoeder op visite geweest en hebben haar verrast met een heerlijke verrassing-cake, een echte Valentijns cake. Ook heb ik haar vriezer weer gevuld met een aantal bakjes met tafeltje-dekje maaltijden. Altijd fijn om met zo iets makkelijks de ander heel blij te maken. Natuurlijk is het super spannend om jezelf zo te filmen en te lanceren. Ik denk daarom dat het een hele leuke toevoeging is aan mijn website. Blijf daarom deze pagina en mijn you-tube pagina volgen dan mis je niets!

Week 7 weekvlog Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.