• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten

Noedelsalade met eendenborstfilet

door Francine op 02/10/2025 in Hoofdgerechten

Ter inspiratie lees ik wel eens in mijn saladebijbel. Een erg leuk kookboek met honderden salades erin. Het leuke hiervan is dat je ze als basis kunt gebruiken en dan… [Verder lezen]

Quiche met cantal en groene asperges

door Francine op 02/10/2025 in Hoofdgerechten, Lunchgerechten

Dit recept heet quiche, maar eigenlijk is het niet echt een quiche. Wat het wél is volgens mijn man: Heel lekker! In deze quiche met Cantal en groene asperges heeft… [Verder lezen]

Gegrilde Aubergine met Bacon-Kip & Zwarte Bonensaus

door Francine op 05/11/2025 in Hoofdgerechten

Gegrilde aubergine met bacon-kip is een verfijnd gerecht dat lekker is én makkelijk te maken. De Chinees-stijl zwarte bonensaus geeft de aubergine volle smaak, terwijl de bacon-kip een lekker rokerig element toevoegt. Met mozzarella en kappertjes voelt dit als een restaurant-gerecht – maar je maakt het in 40 minuten!

Merveilleux Gebakje met Chocovlinder – authentiek Frans Patisserie Recept

door Francine op 05/11/2025 in Hapjes, Koek en taart, Nagerechten

Merveilleux is een klassiek Frans gebakje uit het noorden van Frankrijk en België. Met dit recept maak je thuis een authentieke versie van deze elegante specialiteit. De combinatie van luchtige meringue, zijdezachte slagroom en fijne chocoladevlinders maakt het tot een werkelijk merveilleux dessert – perfect voor feestdagen, verjaardag of wanneer je gasten echt wilt verwennen!

Toast met Champignons en Biefstuk – Soja-Balsamico Recept

door Francine op 05/11/2025 in Hoofdgerechten, Lunchgerechten

Toast met champignons en biefstuk is een luxe lunch die in slechts 20 minuten klaar is. De combinatie van soja-balsamico champignons, malse biefstuk en krokant brood is werkelijk een verrassende lekkernij. Dit gerecht is perfect als je gasten snel en stijlvol wilt verwennen, zonder veel voorbereiding.

Geitenkaas Balletjes met Parmaham – Feestelijk Voorgerechtje

door Francine op 04/11/2025 in Hapjes, Voorgerechten

Dit is mijn go-to receptje voor wanneer er gasten komen! Geitenkaas balletjes met parmaham zijn onvergetelijk, elegant én ontzettend makkelijk. Je kunt ze zelfs al een paar uur van tevoren maken en in de koelkast zetten.

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 216 Pagina 217 Pagina 218 … Pagina 237

Categorieën

Privacy & cookies: deze site gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Wil je meer weten, ook over hoe je cookies kunt beheren, kijk dan hier: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT