• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten

Eiersalade met Bacon – Zelfgemaakte Versie met Huisgemaakte Mayonaise

door Francine op 03/11/2025 in Hapjes, Lunchgerechten, Voorgerechten

Grijp je favoriete toastjes, hap erop en geniet. Deze eiersalade met bacon en verse bieslook – gemaakt met je eigen handen en je eigen mayonaise – is zó veel beter dan wat je in de winkel koopt. Bewaar het in de koelkast en je hebt dagen plezier ervan!”

klassieke franse uiensoep

Klassieke Franse uiensoep met Gruyère kaas en stokbrood

door Francine op 01/11/2025 in Lunchgerechten, Soep, Voorgerechten

Een echte Franse klassieker die natuurlijk niet kan ontbreken op mijn site!

Sucadelapjes van Keurslager Pieter

Malse Sucadelapjes Recept – Traditioneel Stoofvlees in 3 Uur

door Francine op 31/10/2025 in Hoofdgerechten

De sucadelapjes worden eerst aangebraden voor extra smaak, daarna gestoofd in heet water met tijm, steranijs en wijnazijn. De mosterdboterham zorgt voor binding en een rijke smaak. Na 3 uur stoven heb je perfect draadjesvlees dat van je vork glijdt.

francine bij keurslager Pieter Verhoeven

Francine bij Keurslager Pieter Verhoeven in Den Bosch – Kwaliteitsvlees met Passie

door Francine op 28/10/2025 in Francine bij

Voor mijn rubriek Francine Bij ging ik deze keer naar keurslagerij Pieter Verhoeven. Zelf hou ik wel van een stukje vlees en ik wilde wel eens wat meer van de… [Verder lezen]

Herfstige pompoen gehakt pie gekruid met pumpkin spices

door Francine op 27/10/2025 in Hoofdgerechten

Dit is hét recept voor pumpkin spice-seizoen! Hoewel pumpkin spices trending zijn in zoete creaties, bewijst deze hartige pie dat warm gekruide pompoen en gehakt samen horen. Krokant bladerdeeg, voedzame vulling, en die karakteristieke herfst-geuren – één recept, maximaal comfort.

Pompoen Velouté Amuse met Slagroom-Mousse (Frans Recept)

door Francine op 27/10/2025 in Hapjes

Deze pompoen velouté amuse is pure elegance: zacht, romig, en volop smaak ondanks het kleine formaat. Dat is precies wat een amuse hoort te doen – smaakpapillen wakker schudden! Met eendevet, slagroom en eetbare bloem maak je een gourmet-startertje dat hoort thuis in beste restaurants.

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 217 Pagina 218 Pagina 219 … Pagina 237

Categorieën

Privacy & cookies: deze site gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Wil je meer weten, ook over hoe je cookies kunt beheren, kijk dan hier: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT