Grijp je favoriete toastjes, hap erop en geniet. Deze eiersalade met bacon en verse bieslook – gemaakt met je eigen handen en je eigen mayonaise – is zó veel beter dan wat je in de winkel koopt. Bewaar het in de koelkast en je hebt dagen plezier ervan!”
Een echte Franse klassieker die natuurlijk niet kan ontbreken op mijn site!
De sucadelapjes worden eerst aangebraden voor extra smaak, daarna gestoofd in heet water met tijm, steranijs en wijnazijn. De mosterdboterham zorgt voor binding en een rijke smaak. Na 3 uur stoven heb je perfect draadjesvlees dat van je vork glijdt.
Voor mijn rubriek Francine Bij ging ik deze keer naar keurslagerij Pieter Verhoeven. Zelf hou ik wel van een stukje vlees en ik wilde wel eens wat meer van de… [Verder lezen]
Dit is hét recept voor pumpkin spice-seizoen! Hoewel pumpkin spices trending zijn in zoete creaties, bewijst deze hartige pie dat warm gekruide pompoen en gehakt samen horen. Krokant bladerdeeg, voedzame vulling, en die karakteristieke herfst-geuren – één recept, maximaal comfort.
Deze pompoen velouté amuse is pure elegance: zacht, romig, en volop smaak ondanks het kleine formaat. Dat is precies wat een amuse hoort te doen – smaakpapillen wakker schudden! Met eendevet, slagroom en eetbare bloem maak je een gourmet-startertje dat hoort thuis in beste restaurants.





