• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Speculaas granola met chocolade

Zelfgemaakte speculaas granola met chocolade

door Francine op 09/10/2025 in Ontbijtjes, Vegetarisch

Als je eenmaal je eigen granola maakt, dan wil je niet meer anders.

Zoete aardappel tray bake

Zoete Aardappel Tray Bake – Vegetarische Ovenschotel met Ei

door Francine op 06/10/2025 in Hoofdgerechten, Lunchgerechten, Vegetarisch

Deze zoete aardappel tray bake combineert geroosterde groenten met krokante eieren in één ovenschotel. Perfect vegetarisch eenpansgerecht voor drukke doordeweekse dagen.

Krokante mosselen met couscous salade

Mediterrane Krokante Mosselen met Couscous & Ras-al-Hanout

door Francine op 04/10/2025 in bijgerechten, Hoofdgerechten, Lunchgerechten

Een fusion van zee en zon: krokant gepaneerde Zeeuwse mosselen met ras-al-hanout, geserveerd met een kleurrijke Mediterrane couscous salade vol paprika en olijven.

Sandwich met koudgerookte zalm

Clubsandwich met Koudgerookte Zalm & Zeekraal Pesto

door Francine op 02/10/2025 in Lunchgerechten

Een luxe clubsandwich met koudgerookte zalm van Urk, roomkaas-zeekraal pesto en gegrild knoflookbrood. Restaurant-kwaliteit lunch in 20 minuten thuis.

Kabeljauw ceviche rode kool bowl

Kabeljauw Ceviche Bowl met Rode Kool & Sushi Rijst

door Francine op 30/09/2025 in Hoofdgerechten, Lunchgerechten

Een Peruaanse fusion bowl met kabeljauw ceviche gemarineerd in limoensap, geserveerd met rode kool, sushi rijst en kruidige gember. Een unieke smaakervaring.

Gebakken tarbot met zeekraal pesto

Gebakken Tarbot met Zeekraal Pesto & Bimi

door Francine op 27/09/2025 in Hoofdgerechten

Elegant visgerecht met gebakken tarbot, huisgemaakte zeekraal pesto met dille en Parmezaanse kaas, geserveerd met bimi en gouden krieltjes

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 78 Pagina 79 Pagina 80 … Pagina 237

Categorieën

Privacy & cookies: deze site gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Wil je meer weten, ook over hoe je cookies kunt beheren, kijk dan hier: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT