Rooibos shots gezond van binnenuit

Rooibos shots gezond van binnenuit

Rooibos thee gezond? Jazeker! Deze thee bevat antioxidanten, vitamine C, calcium en ijzer. In Zuid Afrika kennen ze al duizenden jaren de gezonde werking van deze plant. De plant groeit rond het Cederberg gebergte in een waanzinnig mooi natuurgebied. Op drie uurtjes rijden van Kaapstad is dit de enige plek op aarde waar het plantje koos te leven. Zo iets bijzonders moet gedeeld worden met heel de wereld. ” Go Bos!” een Zuid Afrikaans gezegde met de betekenis op een leuke manier lekker gek te doen.

En dat doen ze bij Bos met deze Rooibos shots gezond van binnenuit. Want lekker gezond doen mag heus wel een beetje leuk zijn! En met vier shots met leuke namen als “Bounce back”, “Let it glow”, “Chill out” en “Gut a Problem” geef je jezelf nèt die extra boost!

Vier verschillende rooibos shotjes.

Rooibos wat is dat nou precies?

Goed rooibos thee, je hebt het vast al eens gedronken. Maar heb je enig idee wat er eigenlijk allemaal in zit? Of wat voor gezondheidsvoordelen het heeft? Het zit vol antioxidanten die jawel het verouderingsproces vertragen. Nee de eeuwige jeugd zul je er niet mee vinden. Maar het helpt je zeker energieker te voelen. Rooibos staat bekend als een “superfood”. Het is cafeïne vrij en bevat geen tannines.

Het bevat elektrolyten die helpen met het reguleren van je bloeddruk èn is ontstekingsremmend. In Zuid Afrika al jaren bekend als middel tegen veel huidproblemen. En kopje thee voor het slapen gaan? Het werkt licht ontspannend, welterusten!

De vier shots van rooibos shots gezond van binnenuit:

Bounce Back : immunity

Brewed organic rooibos, sinaasappelsap, citroensap, gember extract, kurkuma extract, Vitamine C, dat zit in dit shot. Een flesje om je immuunsysteem een boost te geven.

Rooibos shots gezond van binnenuit
Bounce back immunity

Chill Out : CBD

Stress is heel slecht voor een mens, dus chill out en relax. Brewed organic rooibos, druivensap, kersensap, en CBD. Dat is cannabinoïde die ervoor zorgt dat onze cellen in ons lijf in balans blijven. Het kersensap is rijk aan melatonine wat ervoor zorgt dat je lekker kunt slapen. Dus chill out and relax!

rooibos thee
Chill out and relax!

Let It Glow : Collagen anti aging

Oh als we toch eens altijd een mooi rimpelloos gezicht zouden hebben…. brewed organic rooibos, collageen, aardbeien en frambozensap dat zit in dit shot. Collageen zorgt voor een goede huid-elasticiteit en een goed gehydrateerde huid. De aardbeien en frambozen zorgen voor flink wat vitamine C en helpen je huid stralen.

rooibos thee
Drink je knap en jonger 😉

Gut A Problem : Probiotic

Last van je darmen? Probiotisce bacteriën kunnen je helpen je darmen gezond te houden. In combinatie met brewed organic rooibos, druivensap en appelazijn een fijne ondersteuning voor je darmen.

rooibos thee gezond
Gezond van binnenuit.

Rooibos shots gezond van binnenuit

Jezelf dus op een lekkere en leuke manier ondersteunen, dat is het devies bij Bos! Rooibos thee gezond èn lekker. Ken je het nog niet maar ben je wel nieuwsgierig?

Deze blog is geschreven in samenwerking met Bos
Over Heerlijke Happen zakelijk
Start » Recepten » Drankjes » Rooibos shots gezond van binnenuit

2 gedachten over “Rooibos shots gezond van binnenuit”

  1. Pingback: Huisgemaakte lavendelhoning citroen icetea - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *