Theeliefhebber? Déze producten wil je in huis halen!

Theeliefhebber? Déze producten wil je in huis halen!

Geschatte leestijd: 5 minuten

Als ware theeleut drink je het liefst niets anders dan thee. Van groene thee tot zwarte thee, je kunt er geen genoeg van krijgen. Er zijn ook veel leuke producten te vinden die met thee te maken hebben. Lees mee: Theeliefhebber Déze producten wil je in huis halen!

Theepotten

Het staat zó gezellig op tafel: een mooie theepot. Daarom is zo’n pot onmisbaar in huis! Theepotten zijn er in veel looks te vinden, wat maakt dat je op zoek kunt gaan naar je favoriete design. Let onder andere op de materiaalsoort. Gietijzer, roestvrij staal of keramiek: een aantal voorbeelden om uit te kiezen. Verder is de inhoud van de theepot belangrijk. Wil je er veel of weinig water in kwijt kunnen? Hier heeft iedereen weer eigen wensen in.

Theeliefhebber? Déze producten wil je in huis halen!

Theeglazen

Drink je thee het liefst uit een glas? Daar zijn verschillende glazen voor te vinden. Dubbelwandige glazen zijn een uitkomst, aangezien dit glaswerk aan de buitenzijde niet zo heet wordt. Je kunt het glas dus gewoon vastpakken. Dat niet alleen: de thee blijft ook langer warm in een dubbelwandig glas. Op die manier kun je dus lekker lang met je kopje doen.

Theekoppen

Naast theeglazen zijn er ook theekoppen. Je kunt voor een van de twee opties kiezen, of juist beide soorten in huis halen. Wat betreft theemokken heb je veel keuzes qua looks. Van eenvoudige kopjes in wit of crème tot mokken met een bijzondere kleur of print. Het is leuk om een afwisselende collectie samen te stellen, zodat je steeds weer uit een andere unieke beker je thee kunt drinken. Maar als je meer van een minimalistische styling houdt, kies je juist voor een enkel design.

Theedoos

Hoe bewaar je de thee? Een theedoos is een ideale keuze voor losse theezakjes. De grootte van de theedoos is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid theesoorten die je in huis hebt. Hoe meer verschillende theesoorten je hebt, hoe groter je theedoos moet zijn. Kies voor een mooie houten theedoos – dat is ook direct een plaatje op tafel of in de keukenkast.

Theeblik

Losse thee kun je in een theedoos stoppen, maar het is nog beter om de thee in een theeblikje te bewaren. Zo’n blik kun je namelijk nog beter afsluiten en hoef je enkel te openen als je de thee ook daadwerkelijk gaat drinken.

Theezeef of thee-ei

Een theezakje stop je gewoon zo in je kopje, glas of theepot. Voor losse thee heb je echter een theezeef of thee-ei nodig. Ga op zoek naar een stevig ontwerp, zodat je er lang mee kunt doen en de zeef of het ei praktisch is in gebruik

Thee

Last but not least in deze blog”Theeliefhebber? Déze producten wil je in huis halen!” is natuurlijk de thee! Haal je favoriete soorten in huis! Van lichte tot donkere thee, van fruitthee tot kruidenthee – er zijn allerlei keuzes te maken. Bepaal verder of je de thee uit een kant-en-klaar zakje drinkt, of dat je liever voor losse thee gaat. Het heeft allemaal te maken met je persoonlijke smaak.

Theeliefhebber? Déze producten wil je in huis halen!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Theeliefhebber? Déze producten wil je in huis halen!

Start » Blog » Theeliefhebber? Déze producten wil je in huis halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *