Aanbiedingen zo bespaar je geld

Aanbiedingen zo bespaar je geld

Let jij altijd op de aanbiedingen? Ben jij zo iemand die iedere week alle aanbiedingen van supermarkten en andere winkels goed bekijkt? Een lijstje maakt waar de boodschappen die je nodig hebt het goedkoopst te krijgen zijn de komende dagen? En dan vervolgens een route plant langs de verschillende winkels? Of koop je iedere week precies wat je nodig hebt, en soms een beetje extra, zonder echt op de kosten te letten? Ik help je een beetje op weg met deze blog ” aanbiedingen zo bespaar je geld’.

Aanbiedingen zo bespaar je geld

Waarom zou je meer betalen dan nodig is?

Eigenlijk hebben koopjesjagers simpelweg groot gelijk: waarom zou je meer betalen dan nodig is? Als een bepaald product in de ene winkel goedkoper is dan in de andere, dan koop je het toch niet in de duurdere? Goed, dat betekent wel dat je niet al je boodschappen meer bij dezelfde winkel kan doen. Want waar de ene een goede koffie aanbieding heeft, is bij de ander juist het wasmiddel in de aanbieding. Dus dat betekent meerdere folders met aanbiedingen doorspitten. Je boodschappenlijstje over meerdere winkels verdelen en deze vervolgens allemaal afgaan. En dan ben je er nog niet! Want ook online kun je een deel van de producten die je iedere week nodig hebt kopen. Koffie kan bijvoorbeeld online nog goedkoper zijn dan in de supermarkt. Dus ook hier zal je een rondje moeten maken, wil je niet te veel betalen.

Aanbiedingen zo bespaar je geld

Het is een beetje een gedoe, en het kost je iedere week aardig wat extra tijd. Maar het levert je wel minimaal een paar euro per week besparing op. Dat lijkt misschien niet zo veel, maar een jaar heeft 52 weken, waardoor 5 euro op weekbasis toch maar mooi 260 euro op jaarbasis is. En dat is toch een leuk bedrag om te besparen!

Aanbiedingen zo bespaar je geld

Kiezen voor gemak kan ook

Niet iedereen zit erop te wachten om iedere week opnieuw op zoek te gaan naar de beste aanbiedingen. Zij vinden het te veel tijd kosten. Iets wat ze naast hun werk simpelweg niet over hebben. Of besluiten alleen op de aanbiedingen te letten in de winkel of winkels waar zij sowieso komen.

Ook dat kan al aardig wat geld besparen. Heb je bijvoorbeeld een koffiemachine die werkt op losse koffiebonen, dan kun je bijvoorbeeld die koffiebonen kopen alleen als ze in de aanbieding zijn. De meeste aanbiedingen komen gedurende het jaar een aantal keer terug, zodat je met wat slim plannen je duurdere producten alleen nog maar met korting kan kopen. Ook wasmiddel, meestal flink prijzig, is regelmatig afgeprijsd. Sla je op deze momenten toe, dan kun je ook door alleen in je vaste winkels te komen en zonder er extra tijd in te steken toch flink besparen.

Deze blog ” Aanbiedingen zo bespaar je geld ” is geschreven in samenwerking met koffievoordeel.nl
Aanbiedingen zo bespaar je geld

2 gedachten over “Aanbiedingen zo bespaar je geld”

  1. Pingback: Influencer marketing en geld verdienen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Francine bij Boergondisch in Den Bosch - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.