Burrata pizza met Crisptechnologie

Burrata pizza met Crisptechnologie

Geschatte leestijd: 3 minuten

Na een heerlijk voorgerechtje of amuse met de Italiaanse bruschetta komen we aan bij het hoofdgerecht. We bijven lekker in Italiaanse sfeer want we gaan een pizza maken. En niet zomaar een pizza maar een burrata pizza recept met Crisptechnologie. We maken het ons gemakkelijk met kant en klaar pizzadeeg en daarmee staat ons hoofdgerecht in een 12 minuutjes op tafel. Dat is nog eens lekker gemakkelijk en snel! Door de Crisp-schaal leveren we niks in op knapperigheid maar winnen we een hoop tijd. Geen gedoe met ovens voorverwarmen, maar gewoon gelijk de Crisp functie aanzetten en bakken maar.

Burrata pizza met Crisptechnologie
Een heerlijke pizza, in no time op tafel!

Burrata pizza met Crisptechnologie

Deze burrata pizza met Crisptechnologie kun je dus ook heel prima maken als je een feestje hebt. Je hoeft je gasten niet lang te laten wachten, en je kunt lekker snel iets fijns serveren. Zelf ken ik deze technologie al een heel tijdje en ik ben blij dat ik jullie mag inspireren met die mooie menu.

Burrata pizza met Crisptechnologie
Heerlijk met die zachte burrata en fijne Parmaham.

De volgende blog zal dan ook het toetje zijn…. Wil jij nog meer weten over deze techniek, of misschien gelijk al meer recepten proberen? Kijk dan eens hier op de site van Whirlpool en laat je inspireren.

Hier vind je het complete recept met alle ingrediënten die je nodig hebt. Ik hoop dat je veel plezier hebt met het bereiden van onderstaand gerecht.

Burrata pizza met Crisptechnologie

Burrata pizza met Crisptechnologie

Een heerlijke krokante pizza als hoofdgerecht voor ons driegangen-Crisp-menu. 

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

4.9 van 56 reacties
Afdrukken Pin
Beoordeel recept
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: European
Trefwoord: basilicum, burrata
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 12 minuten
Totale tijd: 17 minuten
Porties: 2 personen
calorieën: 646kcal
Auteur: Francine
Bewaar dit recept

Benodigdheden:

Whirlpool combimagnetron met Crispfunctie en Crispplaat

Ingrediënten:

  • 1 pizzadeeg - kant en klaar
  • 75 gram geraspte kaas
  • 1 bol burrata
  • 4 el pizzasaus
  • 4 plakken Parmaham
  • 4 blaadjes verse basilicum
  • 1 tl oregano
  • 6 kapper appeltjes - of 1 tl gewone kappertjes

Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.

En zo maak je het:

  • Pak het pizzadeeg erbij en snijd er een rondje van ter grootte van de Crispplaat. Leg het dan direct op de Crispplaat. 
  • Besmeer het deeg met de pizzasaus, en strooi de geraspte kaas erop. Zet de Crispplaat in de combimagnetron en zet hem op Crispfunctie. Bak de pizza in 10 tot 12 minuten gaar.
  • Schep de pizza op een houten plank en leg de bol burrata erop, breek hem open en verdeel de kaas over de pizza.
  • Beleg de pizza met de Parmaham, olijven, kapper appeltjes, oregano, en verse blaadjes basilicum.
  • Heerlijk Happen!
Geen Crispplaat of oven met die functie? Bak de pizza dan af in een voorverwarmde oven op 200 graden voor 12 tot 15 minuten. 
Beoordeel dit recept Promotion partner of Verdify
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Vermeld @heerlijkehappen of tag #heerlijkehappen!

Super lekker natuurlijk deze pizza, hier heb ik nog wat andere ideetjes voor je:

Een anders soort “pizza” de Elszasser flammküchen.

Maar ook deze quiche is heel erg lekker!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Deze Blog Burrata pizza met Crisptechnologie is geschreven in samenwerking met Whirlpool.
Start » Recepten » Hoofdgerechten » Burrata pizza met Crisptechnologie

burrata pizza recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept