Goede cadeau's voor de huisverlater

Goede cadeau’s voor de huisverlater

Geschatte leestijd: 5 minuten

Wat zijn goede cadeaus voor iemand die (voor het eerst) uit huis gaat?

Je kind, vriend of kennis: het is gebruikelijk om een cadeau te geven als iemand uit huis gaat. Zeker als er een housewarming wordt gegeven! Maar waar kies je nu eigenlijk voor om te geven? Hoewel jij dit het best kunt inschatten voor de persoon in kwestie, kom je met deze handige tips voor goede cadeau’s voor de huisverlater een heel eind.

Goede cadeau's voor de huisverlater
Een prachtige servies set met glazen bijvoorbeeld!

Pannen

Als iemand voor het eerst op zichzelf gaat wonen, of zonder huisgenoten gaat wonen, is er meestal nog een gebrek aan keukengerei. De pannen bijvoorbeeld! Haal direct een complete pannenset, met daarin essentiële pannen in verschillende formaten. Aan een enkele pan heb je meestal niet voldoende natuurlijk! Aan welke pannen je kunt denken? Met name een kookpan, koekenpan, hapjespan en sauspan. Deze pannen zijn in ieder geval regelmatig in gebruik in een huishouden. Zeker als de ontvanger een foodie is zul je hem of haar er blij mee maken.

Spatels en accessoires

Met enkel een pan op het vuur ben je er natuurlijk nog niet helemaal, al vormt het absoluut de belangrijke basis. Denk optioneel tevens aan de extra’s, zoals een spatel of een snijplank. Een messenset, idealiter inclusief houder om de messen in kwijt te kunnen: nog zo’n goed cadeau! Kies deze accessoires meteen in de stijl van de ontvanger, zodat hij of zij er wel echt blij mee is. Het staat straks als blikvanger op het aanrecht.

Goede cadeau's voor de huisverlater
Of deze prachtige pannen! Een cadeau voor het leven.

Servies valt zeker ook onder goede cadeau’s voor de huisverlater!

Als het eten klaar is, moet het uiteraard worden geserveerd. Doe om deze reden mooi serviesgoed cadeau! We herhalen het nogmaals: let op de stijl van de ontvanger. Wil hij of zij bijvoorbeeld het liefst klassiek witkleurig serviesgoed in huis hebben, of juist trendy serviesgoed in donkergroen of bordeauxrood? Van schalen tot kommen, van borden tot bekers: ook wat betreft die onderdelen heb je genoeg om uit te kiezen. Ga voor een gevarieerde set, om het cadeau interessant te houden.

Glaswerk

In aanvulling op het serviesgoed, is er het glaswerk. Glazen voor water, wijn of thee: hier zijn opnieuw verschillende essentials aan te wijzen. Het is verstandig om meteen wat meer glazen van een enkele soort in te slaan, omdat er toch altijd een meervoud van nodig is. Glas kan ook nog eens vrij snel kapot vallen….

Een mooie set met theeglazen!

Meubels

Wil je een groot cadeau geven? Denk dan aan een meubelstuk, dat iemand nodig heeft om het huis in te richten. Een tafel, bureau, eetkamerstoel, bed of kast: er zijn een heleboel opties. Misschien heb je zelfs wel een specifieke meubelset op het oog, waar je degene die je wilt verrassen al eens eerder over hebt gehoord. Dat is uiteraard al helemaal tof om te geven!

Decoratie

Zonder decoratie is een woning behoorlijk leeg. Daarom zijn accessoires ook een uitstekend cadeau. Een klok aan de muur, een schilderij, vazen, planten of beeldjes: ga op zoek naar iets leuks, waar de ontvanger van het cadeau met plezier tegenaan kijkt. Nu, maar over een paar jaar nog steeds. Het is immers de kunst om een tijdloos cadeau te geven! Zo wordt er zeker veel plezier aan beleefd. Ik hoop dat je wat kunt met deze tips voor de goede cadeau’s voor de huisverlater!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Blog » Goede cadeau’s voor de huisverlater

1 gedachte over “Goede cadeau’s voor de huisverlater”

  1. Pingback: Gegrilde dorade van de bbq - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *