Geschatte leestijd: 4 minuten
Na een maand van regen, wind, storm, soms zelfs nog nachtvorst is hij daar hoor: de zon! Het zal ook tijd worden we zitten inmiddels eind mei en het zomerseizoen gaat aanbreken. In deze Heerlijke Happen Nieuwsbrief mei 2021 heb ik een heel leuk nieuwtje voor jullie! Voorlopig nog alleen eventjes voor de mensen die bij Jumbo shoppen, maar daar komen wellicht nóg meer supermarkten bij. Natuurlijk gebeurde er nog veel meer dus lees snel weer mee in deze nieuwe nieuwsbrief blog.
Nieuwe service op Heerlijke Happen!
Een half jaartje geleden werd ik benaderd om mee te draaien in een nieuw project. Een project om online boodschappen doen nóg makkelijker te gaan maken. Je kunt vanaf heden direct vanuit het recept je boodschappenmandje vullen met één klik op het icoontje. Op dit moment is dat bij de Jumbo. Doe jij daar je online boodschappen dan kun je dus super gemakkelijk je favoriete recepten van Heerlijke Happen kopen. Ze hebben landelijke dekking dus shop je normaal bij een andere supermarkt kun je het nu toch eens proberen.
Je kunt in je mandje gemakkelijk de hoeveelheden aanpassen. En je ziet ook gelijk wat het gaat kosten! De boodschappen van meerdere recepten doen? Dat kan ga gewoon naar het volgende recept en je mandje vul je daarmee aan. Super nieuw, super spannend, heb je er nog vragen over stel ze me dan gerust. Happy shopping 😉
Eerste mini event op locatie
Voor “ontdek de geit” mocht ik op bezoek bij boer Jasper in Etten-Leur. binnenkort komt er een leuk filmpje online van het bezoek aldaar. Ook ga ik aan de slag met een recept met bokjes vlees. Dat is hier in Nederland nog helemaal niet zo bekend. Veelal gaat dat vlees linea recta naar Zuid Spanje. Maar zeg nou zelf die heerlijke Mediterraanse gerechten die kunnen we toch ook gewoon hier maken? De producten van de geitenmelk zijn super divers van kaas, maar ook melk, ijs en dus vlees. Binnenkort hier nog veel meer over.
Heerlijke Happen Nieuwsbrief mei 2021
Wat werd er allemaal gekookt in mei?
Ook deze maand in deHeerlijke Happen Nieuwsbrief mei 2021 weer tal van fijne nieuwe gerechtjes die jullie weer goed wisten te waarderen. We zitten nog volop in het asperge seizoen dus de asperges in bechamelsaus werd volop gekookt. Maar jullie weten ook de gast-foodies goed te waarderen, en de Italiaanse keuken scoorde ook heel goed. Hieronder een paar topper uitgelicht:
De Indonesische snack “Martabak” van gast foodie Sylvia scoorde goed.
Jullie vonden de “Carlo Cracco risotto” ook erg lekker.
En een simpele maar hele fijne toast met avocado en champignons scoorde goed.
Vooruitblik op juni
Oh mensen juni alweer, de tijd vliegt echt voorbij! Juni is traditiegetrouw de maand van de Nieuwe Haring. Daar gaan we dus weer wat leuks mee doen. De lockdown is voorbij dus wij gaan weer eens lekker samen uit eten, een dagje sauna doen en we gaan aan de slag met fijne zomer recepten. Je snapt stilzitten is hier niet een agenda item! Heb je bepaalde ingrediënten waar je graag eens een recept mee gekookt ziet worden laat me dat dan weten in de reacties, tot volgende maand!