Nieuwsbrief Heerlijke Happen december 2020

Nieuwsbrief Heerlijke Happen december 2020

Geschatte leestijd: 5 minuten

Het einde van het jaar, weer een jaar voorbij! En dit jaar leek de tijd sneller dan ooit te zijn gegaan. En dat terwijl het jaar bol stond van lockdown’s, thuiswerken en thuis blijven. In deze Nieuwsbrief Heerlijke Happen december 2020 blikken we terug op het afgelopen jaar en nemen we een voorzichtige blik in het nieuwe jaar.

Nieuwsbrief Heerlijke Happen december 2020
Het jaar vloog voorbij!

Ontwikkelingen bij Heerlijke Happen

Een website runnen is haast een dagtaak op zich want het werk in nooit af! Er is altijd wel wat te verbeteren of te veranderen. Van de “looks” van de website tot de inhoud van wat er daadwerkelijk op de website staat. Afgelopen jaar hebben we een monsterklus gehad aan het toevoegen van receptkaarten aan alle ruim 800 recepten! Hierdoor kun je elk recept printen, naar jezelf mailen, pinnen voor Pinterest en mij een 5 sterren “rating” geven. Zo kwamen er ook een aantal gast-foodies bij het Heerlijke Happen team. En ook deze nieuwsbrief waarin ik jullie maandelijks op de hoogte houd van het reilen en zeilen bij Heerlijke Happen.

Samenwerkingen bij Heerlijke Happen

Een site en baan als deze kan eigenlijk niet bestaan zonder samenwerkingen met mooie bedrijven. Steeds meer merken en prachtige food-ondernemers weten mij te vinden. Hierdoor komen er leuke reviews, mooie recepten, leuke winacties en mooie blogs online. Hier verweeft Instagram, Facebook, Pinterest, en de website zich tot een prachtig food-platform waar er voor iedereen wel wat te vinden is! Ook neemt receptontwikkeling voor bedrijven een grote stap. Daar zien jullie hier op de site weinig van terug omdat dat vooral àchter de schermen gebeurt. Wel kun je bij Njamtv een tiental recepten terugvinden, en hoop ik aankomend jaar weer een paar mooie recepten daar te mogen toevoegen.

De smoothies blijven onderdeel van Heerlijke Happen, elke maandag trappen we de week af met een mooie smoothie op Instagram.

Pandemie, reizen, lockdown

Het was maar een raar jaar dat 2020! In maart hadden we nog geen idee wat ons te wachten stond. En ondanks alle lockdown’s en thuiswerk-momenten hebben wij het geluk gehad hier en daar toch nog wat vakantie te kunnen vieren. Daar prijs ik mezelf erg gelukkig mee. Door het vele thuiswerken zijn er ontzettend veel nieuwe recepten uitgewerkt. En heeft ook mijn fotografie een vlucht genomen. Steeds beter, steeds wat mooier en nog volop in ontwikkeling. We zitten nu met z’n allen in een volledige lockdown als deze Nieuwsbrief Heerlijke Happen december 2020 uitkomt. En dat duurt zeker nog tot ver in januari!

Vooruitblik op 2021

Wat staat ons te wachten? Daar is echt nog geen zinnig woord over te zeggen! Wat betreft Heerlijke Happen zijn er zeker al aanvragen voor nieuwe samenwerkingen. Daar kan ik dus lekker mee aan de slag en volop nieuwe recepten gaan koken. Dat blijft dé grootste inspiratiebron hier. Lekkere recepten, makkelijk te maken de slogan die nog steeds perfect bij mij past.

Een aantal van de mooiste food-foto’s uit 2020

De toppers van 2020 je leest ze in de nieuwsbrief Heerlijke Happen december 2020

En wat vonden jullie dan het lekkerst? Wat is er het meest bezocht? Welke recepten zijn er het meest gekookt? Hier een overzichtje:

De befaamde kippendij in champignonroomsaus ruim 150 (!) duizend keer opgezocht.

Ook gingen veel mensen aan de slag met mijn zomerse toetjes.

En deze witlof met brie en appel uit de oven werd goed gewaardeerd.

De Griekse week werd heel goed ontvangen met als topper de Stifado .

En een fijn Frans uiensoepje wisten jullie ook te vinden.

Graag wil ik dan ook iedereen bedanken voor jullie mooie reacties, jullie 5 sterren ratings op mijn recepten! Het blijft super bijzonder om alle foto’s uit jullie keukens te zien met de gerechtjes gemaakt aan de hand van mijn receptkaarten. Blijf koken, blijf genieten, en blijf Heerlijke Happen bezoeken!

Dank, liefs Francine en tot volgend jaar.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Nieuwsbrief Heerlijke Happen december 2020

Start » Nieuwsbrief » Nieuwsbrief Heerlijke Happen december 2020

12 gedachten over “Nieuwsbrief Heerlijke Happen december 2020”

 1. Waren super recepten,waar ik er veel van heb gemaakt
  Zal zeker in 2021 weer veel gerechten gaan maken van je,
  Dat word weer smullen voor ons allen

 2. Pingback: Heerlijke Happen Nieuwsbrief maart 2021 - Heerlijke Happen

 3. Pingback: Heerlijke Happen Nieuwsbrief april 2021 - Heerlijke Happen

 4. Pingback: Heerlijke Happen Nieuwsbrief mei 2021 - Heerlijke Happen

 5. Pingback: Klassieke Franse uiensoep met Gruyère kaas - Heerlijke Happen

 6. Pingback: Hartige bacon en ei ontbijt muffin - Heerlijke Happen

 7. Pingback: Slagroomtoetje voor de Sint met mascarpone - Heerlijke Happen

 8. Pingback: December de overheerlijke feestmaand - Heerlijke Happen

 9. Pingback: 2020 Het jaar dat ons een lesje leerde - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *