Nieuwsbrief Heerlijke Happen augustus 2021

Nieuwsbrief Heerlijke Happen augustus 2021

Geschatte leestijd: 4 minuten

Zo vertrokken we eind juli naar Frankrijk en verbleven we twee weken onder de Mediterraanse zon. De maand augustus startte dus tijdens onze vakantie en wat hebben we genoten! Foodie friend Luuk van Luukskitchen reide met ons af en met z’n viertjes hebben we een fijne tijd gehad. We blikken nog even terug in deze Nieuwsbrief Heerlijke Happen augustus 2021.

Vive la France

Vanwege alle maatregelen die ook deze zomer nog van kracht waren besloten we ons oude vertrouwde stekje op te zoeken. Even iets minder risico en twee weken wél ertussenuit, maar op vertrouwd terrein. Zo haalden we op zondag heerlijke kippetjes met aardappeltjes van de markt. Gingen we naar diverse waterparken en lagen we lekker aan het zwembad. Wat ik voor het eerst in jaren niét gedaan heb is werken! De wifi verbinding had het sowieso erg moeilijk gemaakt, maar we hebben het echt even losgelaten allemaal. Natuurlijk heb ik ideetjes zat mee naar huis genomen dus erg zullen zeker recepten komen hoor!

Nieuwsbrief Heerlijke Happen augustus 2021
Dit is de eerste vakantie dat ik nauwelijks tot géén foto’s heb gemaakt. Het was totale ontspanning en geen werk.

Aan de slag! Met gelijk een win-actie !!!

Dan is het nu weer tijd om aan de slag te gaan. We sluiten de maand augustus af met een mooie winactie bij Heerlijke Happen. Je kunt een hotelovernachting met ontbijt bij het DoubleTree Hilton Amsterdam winnen. Als je mijn stories op Instagram hebt bekeken weet je dat we daar een heerlijk verblijf hebben gehad. En dat kun jij winnen. De actie loopt dus ook via mijn Instagrampagina @heerlijkehappen . Je verblijft in een prachtige kamer met uitzicht op Amsterdam, en het ligt naast het Centraal Station. Dus heb jij zin in bijvoorbeeld een weekendje Amsterdam dan kun je bij mij je slaapplek met ontbijt winnen. De samenwerkingen beginnen weer binnen te lopen dus ik kan weer volop aan de slag. ( actie loopt van 31-8 tm 4-9).

Ontbijten met uitzicht op het centrum van Amsterdam! Supergoed verzorgd bij het DoubleTree Hilton Amsterdam.

Nieuwsbrief Heerlijke Happen augustus 2021

Wat vonden jullie lekker? Wat werd er gekookt?

Jullie vonden heel veel dingen lekker en het ligt best ver uit elkaar, van zoet naar hartig en van mosselen naar salades. Hier een top 4 van deze recepten:

De toppers van afgelopen maand.

Vooruitblik op september

We gaan met veel lekkere recepten aan de slag, er komen leuke samenwerkingen aan. Heerlijke Happen gaat weer lekker “on the road again”. Proeverijen, lunches, events het werk gaat weer beginnen. Genoeg dus om jullie weer te gaan inspireren de aankomende maand. De hoogtepunten lees je weer in de volgende Nieuwsbrief.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Nieuwsbrief » Nieuwsbrief Heerlijke Happen augustus 2021

1 gedachte over “Nieuwsbrief Heerlijke Happen augustus 2021”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *