Week 13 weekvlog Heerlijke Happen

Week 13 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Afgelopen week was een hele drukke week! Voor mijn rubriek ” Het favoriete recept van”  ben ik tot wel twee keer toe op bezoek gegaan bij leuke foodies! Ik blijf het zeggen, met mensen lekker kletsen over eten en deze passie met elkaar delen blijft het mooiste wat er is. Er is altijd wel wat nieuws te ontdekken en iedereen kookt op zijn of haar eigen manier. Kijk allemaal weer mee in in Week 13 weekvlog Heerlijke Happen.

In week 13 ging ik dus op bezoek bij Hanneke en Layla. Twee totaal verschillende mensen met totaal verschillende achtergronden. Zo is Hanneke al twee jaar haar site aan het vullen met de lekkerste recepten. Ze heeft er al 1100 op staan! En Layla neemt ons mee in haar wereld van het koken met een budget. Niet iedereen kan maar onbeperkt boodschappen doen en wat leuk dat dan iemand tips heeft om te kunnen besparen!

Afgelopen week was een gezellige en drukke week voor mij. Ik heb veel leuke dingen gedaan, zowel privé als voor mijn website. Ook ging ik gezellig op visite bij twee van mijn vriendinnen. De ene is net bevallen van haar tweede kindje, de andere vierde haar verjaardag. En wat wil nou? Het kindje van de ene vriendin is geboren op de verjaardag van mijn andere vriendin! Hoe grappig is dat?! Ik vond het heel leuk om ze allebei te zien en te feliciteren. Ik heb ook lekker met ze gekletst en geknuffeld met de baby.

Natuurlijk werk ook ik hard aan mijn eigen website en kwamen er twee nieuwe rubrieken op de site te staan. De rubriek ” Blog” en de rubriek ” De basis”. In de ene ga ik dingen als reviews en leuke artikelen schrijven over allerlei onderwerpen die met eten en koken te maken hebben. Zo wil ik jullie inspireren, informeren en vermaken met mijn verhalen. In de andere ga ik recepten plaatsen die echt in de basis van je keuken horen. Denk aan sauzen, soepen, brood, taartbodems, marinades en nog veel meer. Zo kun je zelf de lekkerste dingen maken met eenvoudige ingrediënten.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over deze nieuwe rubrieken als ik. Ik heb er veel zin in om ze te vullen met leuke en lekkere content. Ik hoor ook graag wat jullie ervan vinden en of jullie nog tips of suggesties hebben voor mij. Laat het me weten in een reactie of stuur me een berichtje. Ik ben benieuwd naar jullie mening!

week 13 weekvlog heerlijke happen

In week 13 kwamen er natuurlijk weer lekkere recepten online zoals deze:

chocolat chip cookies

Salade met kip, biet, linzen en bloedsinaasappel

Francine bij De Lange Hoeve in Genderen

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Verwacht voor week 14:

Mijn man is volgende week jarig dus daar ga ik natuurlijk lekker voor koken! Hij mag zijn favoriete gerecht uitkiezen en dat ga ik dan maken. Mijn schoonmoeder komt gezellig weer logeren want het is volgende week ook Pasen. Natuurlijk gaan we iets doen met de Pasen maar dat hou ik nog even geheim.

Start » Mijn week » Week 13 weekvlog Heerlijke Happen

6 gedachten over “Week 13 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Francine bij De Lange Hoeve in Genderen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Het favoriete recept van De Slanke Sloeber - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Het favoriete recept van Culinea nl - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Francine Bij Bal Dadig, heerlijke gehaktballen! - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Week 7 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  6. Pingback: Week 14 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *